Pastel Moonlight & Sunlight Highlighter

Haziran 29, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Pastel'in Moonlight ve Sunlight isimli aydınlatıcılarıyla ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim. Bu aydınlatıcılar tasarım açısından Benefit High Beam Highlighter'dan esinlenerek üretilmiş. Özellikle Moonlight Highlighter, Benefit High Beam Highlighter'ın tasarımı dışında ayrıca rengiyle de neredeyse aynısı diyebilirim.



Aydınlatıcılar tıpkı bir oje şişesine benzeyen bir cam bir ambalajda yer alıyor. Fırçaları da tıpkı bir oje fırçası gibi fakat çok kaliteli değil biraz sert ve çarpık bir görünümdeler. Onun dışında ambalajları cam olduğu için gayet dayanıklı.



Moonlight soğuk bir pembe alt tonlu, Sunlight ise ona nazaran daha sıcak sarı alt tonlu bir renge sahip. Kışın her ne kadar elim Moonlight Highlighter'a gitse de yaz geldiğinden beri bronzerlarla birlikte elim son zamanlarda Sunlight Highlighter'a gitmeye başladı. Swatchta yoğun uyguladığım için çok daha pigmentli duruyorlar fakat ciltte duruşları daha doğal, renkleri ciltle çok güzel bütünleşiyor.


Yapı olarak güzeller bence. Uygulandığında aşırı olmasa da parlak ve doğal bir ıslak görünüm kazandırıyorlar. İçerilerinde minik minik simler bulunduruyor. Simler çok yoğun ve büyük parçalar halinde olmadığı için beni rahatsız etmiyor.



Aydınlatıcıları uygularken elmacık kemiklerime pıt pıt 3-4 noktacık yapmak yeterli oluyor. Parmaklarımla herhangi bir ürün uygulamayı sevmediğim için fondötenimi ne ile uyguladıysam (sünger veya fırça) aydınlatıcıyı da onunla dağıtmayı tercih ediyorum. Yalnız aydınlatıcılar oldukça çabuk sabitleniyor dağıtırken biraz hızlı davranmak gerekiyor. Bu yüzden önce elmacık kemiklerimden birine uygulayıp dağıtıyorum sonra diğerine geçiyorum.

Kalıcılıkları idare eder bence fakat bir kaç saat sonra aynaya baktığımda ilk uygulandığı andaki parlaklık azalmış oluyor. Daha çok içerisindeki minik ışıltılar kalmış oluyor ciltte. 

Pastel Moonlight ve Sunlight Highlighterları indirimsiz 15-20 TL arası bir fiyata bulabilirsiniz. Fiyatına göre idare eder diyebileceğim ürünler oldu benim için. Umarım faydalı bir yazı olmuştur.

 Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!