Makeup Revolution Fortune Favours the Brave Far Paleti

Haziran 01, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Makeup Revolution markasına ait Fortune Favours the Brave far paletinden bahsedeceğim. Makeup Revolution ürünleri ülkemizde satılmaya başlar başlamaz ilk gözüme kestirdiğim ürün bu far paletiydi. Hemen de online olarak sipariş vermiştim.

Fortune Favours the Breave BritishBeautyBlogger ile ortak oluşturulan bir palet. İçerisinde 30 adet far bulundurmakta. Gözünüzde çok büyük bir paletmiş gibi canlanmasın, 30 far bulundurmasına rağmen makyaj çantasına sığabilecek gayet uygun boyutlarda küçük bir palet. İçerisinde de oldukça kullanışlı tam bir boy ayna bulunuyor.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave Eyeshadow Palette

Palet hem günlük hem de gece makyajlarına oldukça uygun. İçerisinde hem ışıltılı hem de mat renklerde açık ve koyu renkler bulunmakta. Işıltılı olan farlardan çift renkli yanar dönerli görünenler pişirilmiş yapıdalar, ilk başlarda dokuları sert gibi gelse de kullandıkça altta daha yumuşak bir doku ortaya çıkıyor.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave Eyeshadow Palette

Palette göz kapağını sabitlemek ve nötrlemek için kullanılabilecek biri daha sarı alt tonlu iki adet krem rengi mat far bulunmakta. Geçiş rengi olarak kullanılabilecek 3 farklı tonda mat kahve ve açık pembe şeftali ve yeşil bir far da bulunmakta. Geri kalan farlar ışıltı renkler ya da koyu mat renklerden oluşmakta.

Palette genel olarak tozutma ve dökülme minimum seviyede ve genel olarak pigmentasyon başarılı. Paletin en sağında bulunan koyu farlardan bazılarında ışıltılı veya mat yapıda olsun hafif tebeşirleşme ve pigmentasyon sorunu mevcut. Fakat onun dışında palet genel olarak başarılı. Özellikle toprak tonlarındaki farlar çok başarılı. Mat kahveler çok güzel dağılan yumuşak bir yapıdalar, çok güzel bir geçiş rengi sağlıyorlar. Işıltılı kahveler, haki renkleri ise mükemmel bir pigmentasyona sahip. Ayrıca güzel dağılan keskin bir siyah da mevcut, dumanlı göz makyajları için ve kirpik diplerini belirginleştirmek için de oldukça ideal.

Aşağıda tüm paleti üstten aşağıya doğru sizler için swatchladım, umarım faydalı olur.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave Eyeshadow Palette Swatch

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave Eyeshadow Palette Swatch

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave Eyeshadow Palette Swatch

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave Eyeshadow Palette

Makeup Revolution ürünleri şu an sadece Watsons'larda satılmakta. Fiyat olarak pahalı bir marka değil,  özellikle %50 indirimde çok uygun fiyatlara düşüyor. Paletin şu sıralarki indirimsiz güncel fiyatı 69 TL görünüyor. 

Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!