W7 Hollywood Bronze & Glow Palet

Haziran 13, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda son zamanlarda çok severek kullandığım bir ürün olan W7 markasına ait Hollywood Bronze & Glow paletinden bahsedeceğim. Bildiğim kadarıyla W7 markasının ürünleri ülkemizde sadece Eveshop'larda satılıyor. Kendisi yüksek fiyatlı bazı markaların popüler ürünlerinin benzerlerini çıkaran bir İngiliz markası. Bugün bahsedeceğim Hollywood Bronze & Glow paleti de Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow paletinden esinlenilerek üretilmiş bir ürün. 


Palette bir adet bronzer bir adet de highlighter bulunmakta. İkisinin yapısını da ciltte duruşunu da çok seviyorum. Kışın sadece allık kullansam da yazın yüzü bronzerlar ile biraz daha ısıtmak daha güzel bir görünüm sağlıyor ve genelde bronzer uygulamayı seviyorum. Aydınlatıcılar ise yaz kış zaten vazgeçilmez ürünler benim için.


 Paletteki ilk kısım bir bronzerdan oluşuyor. Rengi gerçekten şahane, hafif sıcak bir tona sahip ama kesinlikle çok  turuncu durmayan güzel bir sütlü kahverengi. İçerisinde hafif hafif ışıltılar bulunduruyor fakat cilde uygulandığında asla sim sim durmuyor, cilde güzel bir aydınlık veriyor. Yapısı oldukça ince ve yumuşak, çok kolay bir şekilde dağılıp cilt ile bütünleşiyor, ciltte dalga dalga bir görünüm oluşturmuyor ve kalıcılığı da oldukça başarılı diyebilirim.

Highlighter kısmına gelirsek, eğer doğal duran sim sim disko topu gibi parlamayan daha doğal görünümlü aydınlatıcılardan hoşlanıyorsanız ideal bir aydınlatıcı. Sim sim değil de daha çok sedefli gibi bir ışıltı sağlıyor. Hafif altın yansımalı ten rengi bir görünümde ve her cilt tonuna yakışabilecek bir renge sahip. Oldukça yumuşak ve kolay uygulanan harika bir ürün. 


Hollywood Bronze & Glow paleti benim için bittikçe alınabilecek ürünlerden biri oldu. Eveshop mağazalarında indirimsiz 35 TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz, indirim zamanları tabiki de oldukça uygun bir fiyata geliyor ve sık sık da indirime giriyor. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!