Mac Velvet Teddy Ruj

Haziran 06, 2018

Merhabalar!

Velvet Teddy Mac'in en popüler rujlarından biri ve benim de favorilerim arasında. Özellikle bahar ve yaz aylarına çok yakışan tam bir sür çık ruj. Hemen hemen her ten rengine yakışan ve her ten renginde de tonu farklı durabilen bir renk.

Mac Velvet Teddy Lipstick

Mac'in rujları tabiki birçok kişiye göre çok da uygun fiyatlı değiller fakat gerçekten fiyatının hakkını veriyorlar diyebilirim. Ayrıca renk skalaları da çok geniş. Ambalaj tasarımı sade ve şık ayrıca da oldukça dayanıklı. Çantada ambalajı açılıp bulaşma vs yapmıyor.

Mac Velvet Teddy Lipstick Swatch

Velvet Teddy şeftali tonlarda harika bir renge sahip ve rujda çok hoş bir vanilya kokusu mevcut. Yapı olarak mat rujlardan biri. Mat görünümüne rağmen oldukça kremsi, yumuşak ve ince yapılı bir ruj. Dudağa çok kolay bir şekilde uygulanabiliyor, beraberinde bir dudak kalemine ihtiyaç olmuyor. Diğer bir güzel yanı ise dudakları kurutup dudak çizgilerini asla belirginleştirmemesi. Ayrıca da kremsi ve ince yapısına rağmen bir ruja göre oldukça kalıcı.


Velvet Teddy'e Wet n Wild markasına ait Bare it All ruju muadil gösteriliyor. Yapı olarak Bare it All daha bir tık daha kalın yapılı fakat renk olarak oldukça benzerler. Aşağıda sizler için swatchladım. Elimdeki swatchta tonları farklı duruyor fakat dudağa uygulandıklarında renkleri arasında çok bir fark olmuyor.


Mac'in rujlarını mağazalarından veya online sitesinden alabilirsiniz. Mac Cosmetics'in sitesinde gördüğüme göre rujların şu sıralarki fiyatı 75 TL olmuş, en son 2 sene önce ben aldığımda 50 TL civarı bir fiyata sahipti ne yazık ki. 😰

Hoşçakalın^^

Benzer Yazılar

3 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!