Make up Academy Strobe & Glow Highlight Kit

Ağustos 28, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Make Up Academy markasına ait Strobe & Glow Highlight Kit adlı üründen bahsedeceğim. Make Up Academy ya da MUA markası bildiğim kadarıyla sadece EveShop’larda satılan bir marka. Bu aydınlatıcı kiti de bu markaya ait denediğim ilk ürün oldu. 

Make Up Academy Aydınlatıcı Kiti

Öncelikle ürün gerçekten çok şık bir ambalaja sahip. İçerisinde bir ayna ve iki adet aydınlatıcı bulunuyor. Bu aydınlatıcılardan biri toz biri ise krem formunda. Ambalajı ilk açtığımızda üstteki toz olanı görüyoruz alttaki gizli bölmede ise krem versiyonu bulunmakta. Bu konuda çok güzel düşünülmüş ve çok güzel tasarlanmış bir ürün.

Make Up Academy Aydınlatıcı Kiti

Aydınlatıcıların ikisi de hafif pembe alt tonlu aydınlatıcılar. Özellikle açık tenlilere yakışacak bir renge sahipler. Renk konusunda benden geçer not aldılar fakat yapı olarak formülleri biraz daha iyi olabilirdi bence.

Make Up Academy Aydınlatıcı Kiti

Toz aydınlatıcının yapısı çok yumuşak. İçerisinde parça parça simler bulunmuyor, daha çok minik ışıltılar bulunuyor. Fakat aydınlatıcıda bir hamurlaşma topaklanma mevcut, swatchlarken çok kolay anlaşılıyor bu sorun. Sanırım bu sorundan dolayı elmacık kemiklerime ya da nereye uygulayacaksam fırçayı dokundurduğum yerde ürün kalıyor, homojen bir şekilde dağılmıyor. Adeta bir kalıp gibi duruyor yüzümde.

Make Up Academy Aydınlatıcı Kiti Swatch

Krem aydınlatıcıdan bahsedecek olursam, yapısı Color Tattoo krem farlar gibi yoğun ve hafif kuru. Her ne kadar makyaj yaparken parmak kullanmayı sevmesem de parmakla ısıtarak almak bu ürün için daha iyi oluyor. İçerisinde minik minik olsa dahi asla sim veya ışıltı bulundurmuyor, daha çok ıslak bir efekt veriyor. Yoğun ve hafif kuru yapısından dolayı cilde homojen bir şekilde yaymak biraz zor olabiliyor. Eğer kuruya dönük bir cilde sahipseniz veya hafif pudralı bir fondöten üzerine uygulayacaksanız bu ürünü uyguladığınız yerler daha kuru görünebilir.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^


Benzer Yazılar

5 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!