Max Factor X Natural Brow Styler Kaş Sabitleyici Şeffaf Jel Maskara

Ağustos 14, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda sizlere bir süredir deneyimlediğim bir ürün olan Max Factor'ün X Natural Brow Styler adlı şeffaf kaş sabitleyici jel maskarasından bahsedeceğim. Daha önce Essence'in şeffaf kaş jelinden bir kaç tane bitirmiştim fakat kalıcılık ve sabitleme açısından Max Factor'ün X Natural Brow Styler kaş jeli Essence'e göre daha çok beğendiğim bir ürün oldu. Fiyat olarak Max Factor Essence'e göre daha yüksek tabiki de.


Öncelikle diğer şeffaf kaş jelleri gibi bir kıl yapıda bir fırçaya sahip, şişesi transparan bir yapıda bu sayede içerisindeki ürünü görebiliyoruz. Tüm şeffaf kaş jellerinde olduğu gibi bu üründe de yapısında zamanla bulanıklaşma meydana gelebiliyor. Kaşlarınızı sabitlemeden önce kalem veya far gibi renkli bir ürünle dolduruyorsanız şeffaf jelin rengi daha çabuk kirli bir görünüm kazanıyor.


Oldukça ıslak yapılı bir ürün olmasına rağmen uyguladıktan sonra kaşlarda ıslak bir görünüm veya kalıntı oluşturmuyor. Uygulama yaparken fırçadaki ürünün fazlasını sıyırmak gerekmiyor buna rağmen ürünün sabitlenmesi uzun sürmüyor ki bu da oldukça sevdiğim özelliklerinden biri oldu. Kaşları sertleştirmeden ve birbirlerine yapıştırmadan çok güzel tarayıp sabit bir şekilde tutuyor ve kalıcılığı da bir o kadar başarılı. Tüm gün benim kaşlarımı taranmış bir şekilde tutuyor ve düşmesini engelliyor. Benim için bittikçe alınabilebilecek ürünlerden biri oldu açıkçası.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

3 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!