Essence All About Matt! Fixing Compact Powder

Ağustos 08, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda uzun zamandır severek kullandığım Essence'in All About Matt Transparan pudrasından bahsedeceğim. Renginin beyaz durduğuna bakmayın, uygulandığında kesinlikle hayalet gibi yapmıyor, ciltte rengi yok olup transparan bir görünüm sağlıyor.

Essence Transparan Pudra

Aslında cildim kışın kuruya dönük yazın ise normal olduğu için çok fazla pudra ihtiyacı duyan biri değilim fakat bazen özellikle yazın cildin bazı bölgelerini pudra ile sabitlemek gerekebiliyor. Özellikle göz altlarımı ve burun kenarlarımı sabitlemek için Essence'in bu transparan pudrası oldukça işime yarıyor. Gün içerinde fondöten veya kapatıcıyı çok güzel sabitliyor ve kalıcılığı bana yeterli geliyor.

Essence Transparan Pudra

Pudranın çok kuru bir yapısı yok. Gerçekten incecik bir yapıya ve cakey bir görünüm yaratmıyor. Tozutma minimum seviyede. Bazen yanaklarıma bronzer uygularken dalga dalga bir görünüm oluşturmasın, bronzer daha kolay dağılsın diye de alta bu pudrayı geçiyorum. 

Çok mat bir görünüm oluşturmuyor. Ürünün sabitleme süresi ve kalıcılığı da bana göre başarılı. Fakat eğer yağlı bir cilt tipine sahipseniz ve pudrayı T bölgenizde veya tüm yüzünüzde kullanacaksanız çok matlaştırmadığı için gün içerisinde tazeleme isteyebilir. 

Essence Transparan Pudra

Essence ürünleri şu an bildiğim kadarıyla Rossmann, Eveshop, Watsons gibi kozmetik mağazalarında ve Kozmela , Trendyol gibi online sitelerde satılmakta. Fiyatı 18-20 TL civarı, indirim zamanları oldukça uygun bir fiyata geliyor. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

0 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!