Maybelline SuperStay Matte Ink Likit Rujlar

Temmuz 16, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda bayıldığım bir seri olan Maybelline'in Superstay Matte Ink likit rujlarından bahsedeceğim. Bendeki renkler 15 Lover, 20 Pioneer ve 25 Heroine. En kısa zamanda seriye ait diğer renklerden de bir kaç tane edinmeyi düşünüyorum.💗

Maybelline SuperStay Matte Ink Lipstick

Bu seri 24 saat kalıcılık vaat ediyor, 24 saat test etme şansım olmadı tabi ama gerçekten çok kalıcılar diyebilirim. Sürümleri çok kolay, aplikatörünün tasarımı sayesinde çok kolay uygulanıyorlar dudaklara. 

Yapıları çok ince değil, hafif reçel kıvamında gibiler ve şeker kokuyorlar. Dudakta tamamen opak ve homojen bir görünüm sağlıyorlar. Uygulandıktan sonra hemen sabitlenmiyorlar, ilk etapta hafif yapışkan bir his bırakıyorlar fakat dakikalar geçtikçe yapışkanlık hissi azalıp yok oluyor ve tamamen sabitlenip hiç bir şekilde bulaşma yapmıyorlar. Sabitlendikten sonra tamamen mat kaskatı bir görünüm sağlamıyorlar, bu da sevdiğim bir özellik oldu.

Maybelline SuperStay Matte Ink Lipstick

Tamamen sabitlendikten sonra bir şeyler yedikten veya içtikten sonra bile dudaklardan silinmiyorlar. Kalıcılıkları dışında dudakları kurutmamaları da harika bir özellik. 

Maybelline SuperStay Matte Ink Lipstick Swatch

 Özellikle yemeğe gideceksem tazeleme sorunundan dolayı iddialı renge sahip bir ruj sürmeye çekiniyordum, bu yüzden tazelemesi daha kolay daha nude tonlarda rujlar uyguluyordum. Fakat bu rujlardan herhangi birini uyguladığım zaman bir şeyler de içsem, yemek de yesem ruj ne dudak kenarlarıma bulaşıyor, ne de dudaklarımdan siliniyor. Eğer hafifçe dudak içinden bir silinme olursa bir peçeteyle dudaklarımdaki yemek yedikten sonra oluşan yağı hafifçe alıp çok kolay bir şekilde üstünden ruj ile geçebiliyorum. Herhangi bir tabakalanma meydana gelmiyor.

Bence herkeste olması gereken hayat kurtarıcı rujlar diyebilirim. Mutlaka bakın bence bu seriye. İndirim zamanları 20 TL gibi bir fiyata geliyorlar. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

3 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!