Urban Care It's So High Kuru Şampuan

Aralık 17, 2018


Merhabalar!

Malum kış geldi. Yazın olduğu gibi saçları yıka çık, sıcak havada kendi kendine kurusun dönemi bitti. Kışın da saçlarımı kurutmak benim için resmen işkence oluyor, çok geç kuruyorlar. Bir de saçlarımı yıkamak için vaktim yoksa kuru şampuanlar benim için her zaman kurtarıcı ürünler olmuştur.

Bugünkü blog yazımda da bir ara çok popüler olan Urban Care kuru şampuanlarından It's So High isimli olandan bahsedeceğim. Açıkca söylemem gerekirse fazla şişirilen bir ürün bence. Daha önce Tony & Guy ve Batiste'in kuru şampuanlarını defalarca bitirmiş biri olarak Urban Care'in kuru şampuanı benim için performansı düşük kalmış bir ürün oldu.


Urban Care It's So High Dry Shampoo


Öncelikle kullandığım diğer kuru şampuanlar gibi saçta pudralı bir görünüm oluşturmuyor. Aslında bu ilk başta kulağa iyi bir özellik gibi gelse de performansını asıl düşüren şey bu. Ürünü saçıma boca etmeme rağmen saçımın yağlı görünümünde pek bir değişiklik yapmıyor. Ayrıca istediğim gibi hacim de vermiyor saçlara. Zaten kuru şampuanları saçlarımız yeni yıkanmış gibi temiz görünsün ve hacim kazansın diye kullanıyorsak işe yarayan bir ürün değil.

Performansı dışında oldukça da parfümlü bir ürün. Eğer benim gibi koku hassasiyetiniz varsa kesinlikle bu üründen uzak durun derim, zira saatlerce saçtan gitmeyen aşırı yoğun bir parfümü solumak gerçekten rahatsız edici bir durum. İstediğim performansı elde edemeyip üstüne bir de aşırı parfümlü olması bu kuru şampuanın kesinlikle bir daha almayacağım ürünler listesine girmesini sağladı.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^


Benzer Yazılar

4 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!