Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Maskara

Aralık 07, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume maskaradan bahsedeceğim. Bu maskara benim oldukça uzun zaman önce kullanıp memnun kaldığım bir üründü. Yakın zaman bir adet daha edinerek makyaj çantama ekledim takrar.



Öncelikle kıl fırçalı bir maskara. Her ne kadar plastik fırçalı maskaraları kıl fırçalı olanlardan daha çok sevsem de 2000 Calorie oldukça sevdiğim bir maskara. Genelde plastik fırçalı maskaralar tek tek ayırıp uzatmaya, kıl fırçalı maskaralar ise hacim vermeye yöneliktir daha çok.

2000 Calorie ne çok ıslak ne de çok kuru bir yapıya sahip, bu nedenle daha kontrollü ve kolay bir şekilde uygulama yapabiliyoruz. Kirpikleri asla birbirlerine yapıştırmıyor, herhangi bir topaklanma da meydana getirmiyor, dolayısıyla bazı maskaraların yaptığı gibi o tuhaf örümcek bacağı görünümüyle asla karşılaşmıyorsunuz. 


Kıl yapıdaki fırçasına rağmen kirpikleri tek tek ayırıyor. Tek katta çok verimli bir hacim sunmuyor fakat günlük kullanım için ideal bir performans bence, abartılı durmayan güzel kirpikler elde ediyorsunuz. Tabi ki isteğe bağlı olarak ikinci hatta üçüncü katı uygulayarak kirpiklerin hacmini arttırmak mümkün fakat yine de çok aşırı bir hacim vermiyor. Benim gibi çok abartılı kirpikleri sevmiyorsanız mutlaka 2000 Calorie'ye bir bakın derim.

Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!