Maybelline Color Sensation Creamy Mat Ruj 930 Nude Embrace

Aralık 01, 2018


Merhabalar!

Bugünkü blog yazım Maybelline'in Color Sensation mat rujlarından en sevdiklerimden biri olan 930 Nude Embrace hakkında yorumlarım olacak. Kışın her ne kadar kırmızılara ve bordolara sarsam da bir Nude aşkı da doğuyor içimde ve 930 Nude Embrace de benim en favori kış rujlarım arasında diyebilirim.


Öncelikle 930 Nude embrace içinde hafif turunculuk bulunduran kahve tonunda bir ruj. Özellikle koyu göz makyajlarını tamamlayacak çok güzel bir renk. Genelde nude rujlar her ten ve dudak renginde farklı durabiliyor, bu nedenle yakışıp yakışmayacağını anlamak için denemeden almayın derim.


Maybelline'in mat rujları her ne kadar ''mat'' olarak nitelendirilse de piyasadaki bir çok mat ruj gibi kalın ve dudağı kuru gösteren bir yapıda değiller. Dudakları nemli tutup oldukça sağlıklı gösteriyorlar. Görünüm olarak mat ama yapı olarak çok çok kremsiler. Dudakta duruşları çok güzel. Fakat bu kremsi yapılarından dolayı kalıcılıkları çok iyi değil. Yemek yerken veya bir şeyler içerken yapısı bu kadar kremsi olmayan rujlara göre daha kolay transfer oluyorlar ve siliniyorlar dudaktan, fakat benim gibi birçok kişinin favori rujlarından.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

4 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!