W7 Beat It! Natrural Nudes Eye Color Palette

Ağustos 31, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda W7 markasına ait Beat It! Natural Nudes adlı far paletinden bahsedeceğim. W7 Eveshop'larda satılan bir İngiliz markası. Bir çok ürünü yüksek fiyatlı ürünlere özellikle ise Naked paletlere dupe olarak üretilmiş ürünler. Fakat sanırım Beat It! herhangi bir ürünün dupe versiyonu olmayabilir.

W7 Beat It! Natural Nudes Far Paleti

Öncelikle far paleti metal bir kutuda geliyor ve bu sayede de dayanıklı bir tasarıma sahip.  İçerisinde ayna bulunmuyor. Farların bulunduğu kısım kolay bir şekilde çıkarılabiliyor ve bu sayede farlar bittikten sonra bir saklama kutusu olarak kullanılabiliyor.

W7 Beat It! Natrural Nudes Far Paleti

Palette 3 adet mat ve geri kalan 9'u ışıltı olan toplam 12 adet far bulunmakta. Kutunun arkasında palette bulunan farları ve isimlerini gösteren bir resim mevcut. Matlar her makyajda lazım olacak renklerden seçilmiş; krem rengi, açık bir kahve ve siyah. Yapı olarak yumuşaklar fakat tozutma mevcut. Fırçayı dokundurur dokundurmaz ne yazık ki tozutuyorlar. 

W7 Beat It! Natrural Nudes Far Paleti Swatch

Krem rengi göz kapaklarını sabitlemek için çok kullanışlı, rengini nötrleme açısından çok pigmentli bir ürün değil. Kahve olan ise geçiş rengi olarak konulmuş fakat pigmentasyonu çok iyi değil, belli belirsiz bir geçiş rengi sağlıyor. Siyah olan ise çok keskin bir siyah değil fakat bana göre yeterli siyahlıkta. Kolay bir şekilde dağıtılabiliyor. Kirpik diplerinde de gayet başarılı.

 W7 Beat It! Natrural Nudes Far Paleti Swatch

Işıltılı olan farlardan bahsedecek olursam çoğu kahve tonlu renklerden oluşuyor. Fakat içlerindeki mor alt tonlu Make A Wish kesinlikle favorim diyebilirm. Işıltılı olan farlarda matlardaki kadar bir tozutma sorunu yok fakat uygulama yaparken illa ki göz altlarına hafif de olsa dökülme yapabiliyorlar. Yapıları oldukça yumuşak, aralarında sadece paletteki 4. renk olan The Full Monty yapı olarak diğerlerinden farklı ve parça parça simli bir görünüme sahip. Onun dışında diğer farlar oldukça güzel, pigmentasyonları başarılı.

Bence uygun fiyatlı far paletleri arasında tercih edilebilecek güzel bir palet. Sadece ışıltılı renkleri için kesinlikle alınabilir.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

4 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!