Maybelline Total Temptation Maskara

Haziran 11, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Maybelline'in bir süre önce çıkardığı yeni maskarası Total Temptation ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim.  İçeriğinde hindistan cevizi özü bulunmakta ve kirpkileri ağırlaştırmadan hacim vermeyi vaat eden bir ürün. İçeriğindeki hindistan cevizinden dolayı da çok hoş bir kokuya sahip.


Total Temptation maskaranın ambalajı Maybelline'in diğer maskaralarından daha farklı bir tasarımda üretilmiş. Fırçası tipik kıl yapılı bir fırça. Fırçasını ilk gördüğümde Maybelline'in Total Temptation maskaradan önce çıkardığı Big Shot'a benzetmiştim ama performans olarak bana çok benzer gelmediler.


Maskara ilk açıldığında çoğu maskara gibi ıslak fakat bir kaç kullanımdan sonra kıvamlanıp performansı artan bir yapıya sahip. Bir kaç kullanım sonrası aşırı ıslaklığı gittikten sonra yoğun olmasa da güzel bir hacim vererek kirpikleri uzatıyor. Fakat bir kaç kullanım daha sonra maskaranın kıvamı o kadar koyulaşıyor ki kirpiklere ikinci katı uygularken topaklanma gibi değil de birbirine yapışmış kalın kalın ve uçları küt kirpikler ortaya çıkarıyor. Bu yüzden henüz maskara yeniyken 2 kat uyguladığım kirpiklere bir süre sonra tek kattan fazlasını uygulayamamaya başladım.

 Uyguladıktan sonra maskara biraz geç kuruyup sabitleniyor fakat gün içinde herhangi bir akma dökülme olmuyor. Misel sularla dahi çok kolay bir şekilde kirpiklerden arındırılabiliyor. Açıkçası Total Temptation maskarayı ne yazık ki çok sevemedim, sanırım hala Maybelline'deki en favori maskaram her ne kadar kirpiklerden arındırmak zor olsa da bir süre daha Lash Sensational olarak kalacak.

Hoşçakalın ^^


Benzer Yazılar

4 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!