The Balm Down Boy & Frat Boy Allık

Haziran 21, 2018

Merhabalar!

The Balm ürünlerini sevmeyen yoktur sanırım. Gratis'te satılan markaların en güzellerinden biri The Balm. Bugünkü blog yazımda da uzun zaman önce aldığım fakat blogda henüz yer vermediğimi farkettiğim iki üründen bahsedeceğim. Bu ürünler Down Boy ve Frat Boy isimli iki allık.

The Balm Down Boy & Frat Boy Blush

Down Boy ve Frat Boy'da da diğer The Balm ürünlerinde olduğu şahane bir retro ambalaj tasarımı mevcut. Kapakları gizli bir mıknatısla sağlam bir şekilde kapanıyor, bu sayede çantada rahatlıkla taşınabiliyor. İçerilerinde küçük birer de ayna bulunmakta.

The Balm Down Boy & Frat Boy Blush

Down Boy daha çok soğuk bir pembe, Frat Boy ise ona nazaran daha sıcak bir renge sahip şeftali alt tonlu bir allık. İkisinin de rengi gerçekten şahane bence. Down Boy'a kışın, Frat Boy'a ise yüzümü daha sıcak göstermek için yazın elim gidiyor daha çok.

The Balm Down Boy & Frat Boy Blush Swatch

İkisi de aşırı olmasa da mat duruşlu allıklar. Yapıları parmak ile dokunulduğunda sanki pütür pütür sert gibi bir his veriyor fakat fırçayla cilde başarılı bir şekilde transfer oluyorlar. Hafif sert yapılarına rağmen pigmentasyonları çok yoğun. Asla tozutma yapmıyorlar. Ben ciltte çok yoğun bir allık uygulamayı sevmediğim için fırçaya gelen ürünün fazlasını atarak cildime azar azar uyguluyorum. Homojen bir şekilde uygulanıyorlar, dalga dalga bir görünüm oluşturmuyorlar, kalıcılıkları da oldukça başarılı.

The Balm'ın çoğu ürünü gibi bu allıklar da bittikçe alınabilecek güzel ürünlerden. Fiyat olarak çok uygun değiller fakat indirim zamanları biraz daha uygun bir fiyata düşüyorlar.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!