I Heart Revolution Death By Chocolate Far Paleti

Aralık 22, 2017

Merhabalar!

Biliyorsunuz bir çoğumuzun uzun zamandır beklediği bir İngiliz markası olan I Heart Revolution artık Watsons'larda yerini aldı ve birbirinden güzel ürünlerle geldi, gelir gelmez de bir kaç ürün kaptım hemen. Bugün de bu yazımda güzel mi güzel far paletlerinden biri olan Death by Chocolate ile ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim.

I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette

Öncelikle Death By Chocolate paleti Too Faced'in Chocolate Far Paletine benzetilerek üretilmiş. Tıpkı Too Faced'de olduğu gibi bu palette de çikolata kokusu mevcut, tabi fiyat olarak Too Faced'e göre daha uygun. Ambalaj tasarımı ise gerçekten şahane <3

I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette


Palette 16 adet far bulunmakta. Bunlardan 6 tanesi tamamen mat yapıda, 10 tanesi ise ışıltılı. Mat olanlar oldukça kullanışlı renklerden seçilmiş; baz olarak kullanılabilecek 1 adet krem ve 1 adet pudra pembesi, gölge ve geçiş rengi olarak kullanılabilecek 3 adet kahverengi ve 1 tane de keskin siyah.

I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette Swatch


Işıltılı renklerde ise kahve, gümüş, bakır ve altın tonları kullanılmış genelde. Hem günlük makyajda hem de gece makyajında kullanılabilecek renkler mevcut.

I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette Swatch


Palet performans olarak oldukça başarılı. Yapıları oldukça yumuşak ve kadifemsi, pigmentasyonları ise yoğun. Palette tozutma ve dökülme genel olarak minimum seviyede, yoğun ışıltılı renkleri uygularken göz altına pigmentlerden ziyade ışıltıların dökülebiliyor fakat onun dışında oldukça başarılılar. 


Too Faced'in Chocolate Bar paletini almak isteyip de çok pahalı bulanlara I Heart Revolution'ın bu Death By Chocolate paleti oldukça başarılı ve uygun fiyatlı bir alternatif. İndirimsiz 65 TL, indirimde ise 32 TL gibi çok daha uygun bir fiyata almak mümkün. İndirim zamanı Watsons mağazalarında bu palete ve I Heart Revolution'ın diğer paletlerine de mutlaka bakın derim. Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

0 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!