Bvlgari Jasmin Noir Parfüm

Aralık 26, 2017

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda uzun zamandır severek kullandığım Bvlgari'nin Jasmin Noir parfümünden bahsedeceğim. Parfümün tasarımı da en az kokusu kadar şahane. Adıyla uyumlu olarak siyah bir cam şişede yer alıyor ve parfümün tasarımı en az şişesi kadar şık bir altın kapakla tamamlanmış.

Bvlgari Jasmin Noir Perfume


Parfüm oldukça kadınsı, zarif ve çekici. Özellikle sonbahar ve kış aylarına çok yakışan çiçeksi-odunsu bir kokuya sahip. Üst notalarda, gardenya ve yeşil notalar; orta notalarda yasemin ve badem; alt notalarda ise tonka fasulyesi, meyan kökü, tahta notaları, amber, misk ve paçuli bulunmakta.

Parfüm ilk sıkıldığında gardenya kokusu anında hissediliyor, bir süre sonra ise yumuşayıp tende yerini tatlı bir yasemin kokusuna bırakıyor. Kokusu o kadar yoğun ve kalıcı ki tek bir fıs bile yetiyor ve tüm gün harika mı harika kokusu gelmeye devam ediyor.

Eğer bu tür parfümlerden hoşlanıyorsanız mutlaka bakın derim. Fiyat olarak mağazadan mağazaya ya da onlineda değişiklik gösterebiliyor. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!