I Heart Revolution Light And Glow Paleti

Aralık 31, 2017


Merhabalar!

Bugün 2017'nin son blog yazısını paylaşıyorum ve bu yazımda sizlere bir süre önce Watsons'larda satılmaya başlayan I Heart Revolution markasının Light and Glow paletiyle ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim. I Heart Revolution ürünleri bazı pahalı markalardaki ürünlere benzetilerek üretilmiş dupe ürünler. Light and Glow paletindeki aydınlatıcıların görünümleri de tıpkı Kylie Jenner aydınlatıcılara benziyor.



Ambalaj tasarımı çok şirin ve markanın far paletlerinde olduğu gibi bu palette de hoş bir çikolata kokusu mevcut. Palette bir adet altın yansımalı bir adet de pembe olmak üzere iki adet highlighter bulunmakta. Pembe olan ilk bakışta daha çok allık gibi görünse de aslında oldukça ışıltılı bir highlighter. Uygulandığında ciltle bütünleşen soğuk pembe bir görünüm sağlıyor. Diğer aydınlatıcı ise altın yansımalı bir renge sahip. Ben bazen bu iki rengi tek başına bazen de karıştırarak uygulamayı seviyorum.



İki renk de yapı olarak oldukça yumuşak ve kadifemsiler. Minik minik ışıltılar bulunduruyorlar. Görünüm olarak parça parça simli değil de daha çok sedefli bir yapıdalar. Günlük kullanıma oldukça uygun doğala yakın ama bir o kadar da ışıltılı bir görünüm sağlıyorlar. Ciltle çok güzel bütünleşiyorlar asla parça parça görünüm sağlamıyorlar, kalıcılıkları da oldukça başarılı.



Light and Glow paletini Watsonslarda bulabilirsiniz. İndirimsiz 40 TL gibi bir fiyata satılmakta, indirim zamanları 20 TL civarlarında daha uygun fiyatlara bulmak mümkün. Mutlaka bakın derim, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

0 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!