I Heart Revolution Goddess of Love & Unicorns Heart Rainbow Highlighter

Mayıs 20, 2018


Merhabalar!

Bugün blogda I Heart Revolution markasına ait 2 adet aydınlatıcıdan bahsedeceğim. Goddess of Love Triple Baked Highlighter ve Unicorns Heart Rainbow Highlighter.

Ülkemizde henüz bu marka satılmaya başlamadan önce instagramda falan bu tip kalp şeklindeki ya da rainbow aydınlatıcıları gördükçe oldukça heyecanlanırdım. Markanın ürünleri Watsons'da satılmaya başladıktan sonra bu markaya ait ilk aldığım ürünler bu aydınlatıcılar olmuştu. Türkiye'ye ilk geldiği zamanlarda marka ismi I Heart Makeup'tı, daha sonradan isim değişikliğine gidildi artık I Heart Revolution olarak adlandırılıyor.


Markanın bu kalp şeklinde olan serisinde aydınlatıcılardan başka bronzer ve allıklar da bulunmakta ve hepsi de aydınlatıcılarda olduğu gibi ışıltılı ve simli yapıdalar. Ben allık ve bronzerda yoğun ışıltı tercih etmediğim için sadece bu iki aydınlatıcıyı almıştım.


Goddess of Love ve Unicorns Heart Highlighter baked yani pişirilmiş aydınlatıcılar buna rağmen çok kuru bir yapıları yok hatta yumuşaklar diyebilirim. Işıltılıları oldukça yüksek, içerisinde bolca minik minik sim barındırıyorlar biraz da sedefli bir yapıya sahip. Kalıcılıkları ve pigmentasyonları da gayet iyi. Günlük kullanımda daha doğal duran ya da çok fazla sim bulundurmayan aydınlatıcıları seviyorsanız bu ürünler biraz iddialı gelebilir size. 


Goddess of Love Highlighter pembe alt tonlu bir aydınlatıcı. Unicorns Heart Highlighter ise içerisinde mor, mavi, yeşil, sarı ve pembe olmak üzere 5 farklı renk barındıran bir rainbow aydınlatıcı. Unicorns Heart rengarenk olmasına rağmen uygulandığında sanki bir far gibi yoğun ciltte çok sırıtan bir pigment vermiyor, cilt ile bütünleşiyor diyebilirim hemen hemen. Her bir renk tek tek uygulanabildiği gibi tüm renkler karıştırılarak da uygulanabilir ki ben öyle yapmayı tercih ediyorum. Fırçamı tüm renklerin üzerinde şöyle bir gezdirip uyguluyorum. Tüm renklerin karışımı hafif mavi yansıması olan beyaz alt tonlu bir renge dönüşüyor.

I Heart Revolution markasının ürünleri bildiğim kadarıyla şu an sadece Watsons mağazalarında satılmakta. Bu seri ise indirimsiz 40 TL gibi bir fiyata sahip. Umarım faydalı bir yazı olmuştur.

Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!