Wet n Wild Photofocus Far Bazı

Mayıs 06, 2019

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Wet n Wild markasına ait Photofocus far bazından bahsedeceğim. Aslında pek far bazı kullanan biri değilim ama özel ve uzun günlerde göz makyajımın zamanla bozulma riskini almamak için elimin altında bir adet far bazı mutlaka bulunduruyorum. Bu ürün uzun zamandır elimde olan ama yeni bahsedeceğim bir ürün.

wet n Wild Photofocus Eye Lid Base

Öncelikle krem yapıda bir baz, uygulama yaparken göz kapaklarına kolay dağılıyor. Tüpten ten renginde bir ürün çıksa da cilde renk veren bir özelliği yok, dolayısıyla da sizi yanıltmasın göz kapaklarını nötrlemiyor kesinlikle. Üzerini sabitlemek için bir pudra veya ten rengi bir far uygulamayı tercih etmiyorum çünkü aksi takdirde bazın far tutuculuğunu azaltmış oluyoruz. Sabitlemeden üzerine direkt far uygulandığında gayet başarılı, hem farın pigmentasyonu çok iyi yansıtıyor hem de kalıcılığını arttırıyor. Farları tüm  gün çok güzel tutuyor.

Wet n Wild Photofocus Eye Lid Base

Bazda şöyle bir sıkıntı yaşadım, göz kapaklarına uyguladıktan sonra kapatıcıyı veya fondöteni bazın olduğu yerlere getirmemek gerekiyor. Aksi takdirde baz kapatıcıyı tutarak topak topak kuru tuhaf bir görünüm oluşturuyor. Bu yüzden bazı uyguladıktan sonra kapatıcıyı göz çevresine uygularken dikkatli olmak gerekiyor. Diğer krem ürünlerle pek birleşemiyor. Onun dışında performans açısından oldukça başarılı olan bittikçe alınabilecek bir ürün. Umarım faydalı bir yazı olmuştur,

Hoşçakalın ^^


Benzer Yazılar

1 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!