Maybelline Color Tattoo Krem Farlarım

Ekim 29, 2017

Merhabalar!

Bugün blogda Maybelline'in Color Tattoo krem farlarından bahsedeceğim. Her ne kadar toz farlara elim daha çok gitse de bu krem farları gerçekten çok seviyorum, özellikle o gün benim için özel bir günse ve kalıcı, ışıl ışıl bir göz makyajı istiyorsam krem farlar çok iyi oluyor.


Bendeki renkler On and On Bronze ve Silver Strike, ikisi de metalik farlar. On and On Bronze günlük makyaja da gece makyajına da yakışacak çok güzel bir bakır kahve tonlu krem far, tek başına bile sanki uğraşılmış gibi bir göz makyajı ortaya çıkarıyor, bence tam sür-çık bir far. Silver Strike ise benim daha çok kış mevsimine yakıştırdığım ve gece makyajlarına çok uygun olan gümüş bir renk.


Color Tattoo farlar diğer markalardaki krem farlar gibi aynı şekilde minik cam kavanozlarda bulunuyorlar. Yapıları çok kremsi ve yumuşak, pigmentasyonlarına zaten diyecek lafım yok. İster parmakla ister bir fırçayla çok kolay uygulanıyorlar. Yapıları yumuşak olduğu ve hemen sabitlenmedikleri için göz kapağına çok güzel ve rahat bir şekilde dağıltabiliyorsunuz ve sabitlendiklerinde de gayet kalıcılar. Daha yoğun bir pigment elde etmek ve kalıcılığı bir tık daha arttırmak için benzer tonlarda bir toz far ile de üstlerinden geçilebilir.



 Bu krem farların pigmentasyon, kalıcılık ve uygulanırken toz farlar gibi dökülme yapıp tüm makyajı bozmaması gibi avantajları dışında tek dezavantajı kavanozdaki ürün tamamen bitmeden zamanla yapılarında kuruma olması ve ilk zamanlardaki gibi rahat bir uygulama yapılamaması fakat lens solüsyonu damlatarak tekrar kremsi bir yapıya döndürmek mümkünmüş duyduğum kadarıyla.

Color Tattoo krem farlar 20 TL gibi bir fiyata satılıyor, indirim zamanlarında 15 TL ye edinmek mümkün. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^


Benzer Yazılar

3 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!