Essence My Must Haves Farlar ve 4'lü Palet

Nisan 12, 2017

Merhabalar!

Bugünkü yazımda Essence'in yeni çıkan My Must Haves tekli farları hakkımda yorumlarımdan bahsedeceğim. Bu tekli farlar tek tek alınıp boş bir palete yerleştirilen yani kendi paletimizi oluşturabileceğimiz refill farlardan. Genelde çoğumuz paletlere heveslenip para veriyoruz ama kaçımız paletteki tüm renkleri kullanıyor ki? En azından ben paletteki her rengin hakkını veremiyorum pek, elim genelde aynı tonlara gidiyor ve paletlerde ilk dibini gördüğüm farlar benzer renkler oluyor.

Essence My Must Haves Eyeshadow Palette

Essence My My Must Haves farlar plastik ve kapaklı bir ambalajda tek tek satılıyor ve bu farları yine Essence'in My Must Haves 4'lü far paletine yerleştirerek kendi far paletimizi oluşturuyoruz. Ben 8 tane far alarak 2 farklı palet oluşturdum kendime.

Essence My Must Haves Eyeshadow Palette

İlk oluşturduğum My Must Haves palette bulunan farlar: 01 go goldie eyeshadow, 02 all i need eyeshadow, 03 miss foxy roxy eyeshadow, 19 steel the show eyeshadow.

Essence My Must Haves Eyeshadow Palette

İkinci oluşturduğum My Must Haves palette bununan farlar: 09 chilli vanilli eyeshadow, 08 peach-party! eyeshadow, 11 stay in coral bay eyeshadow, 17 tiffunny eyeshadow,

Essence My Must Haves Eyeshadow Palette

Öncelikle Essence My Must Haves farlar yumuşak yapılılar ve pigmentasyonları gayet iyi fakat farlar çok aşırı olmasa da ne yazık ki tozutuyorlar buna rağmen fiyat performans açısından çok başarılılar, sürümleri çok kolay. Fırçayla da parmakla olduğu kadar güzel pigmentasyon veriyorlar.


09 chilli vanilli paletlerimdeki tek mat far, yapısı incecik ve yumuşacık, rengi beyaza yakın bir bej. Göz kapaklarının rengini eşitlemek ve far bazını sabitlemek için çok uygun, renginin çok açık olmasından dolayı da göz altlarına ve kaş altına aydınlık bir görünüm sağlamak için çok uygun bir far.

09 chilli vanilli hariç paletlerimdeki diğer tüm renkler ışıltılı renkler, 11 stay in coral bay ve 17 tiffunny diğer renklere göre daha ışıltılı ve aşırı simli görünseler de farın üst kısmını süpürünce alttan gelen kısmın diğer farlar gibi standart bir ışıltı içerdiği görülüyor, sanki farın üstüne sonradan sim serpiştirilmiş gibi, bu yüzden ilk başta günlük kullanıma çok uygun değilmiş gibi görünmüşlerdi gözüme.

 Essence My Must Haves tekli refill farları ve 4'lü far paleti Eve Shop, Rossmann ve Kozmela'da 5.50 TL gibi bir fiyata satılmakta. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın^^

Benzer Yazılar

6 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!