Golden Rose Terracotta Stardust |109 Light Pink Highlighter

Mayıs 03, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Golden Rose'un Terracotta Stardust allıklarından 109 numara Light Pink Highlighter hakkında bahsedeceğim. Bu ürün Terracotta Stardust Blush On serisine katılan son renk. Bu seri her ne kadar bir ışıltılı bir allık serisi olsa da 109 Light Pink Hightlighter oldukça açık renkli, pembe alt tonlu bir aydınlatıcı.


Ürün 9 g'lık. Oldukça sade ve dayanıklı görünen bir ambalaja sahip. İçerisinde ne yazık ki ayna bulundurmuyor. Ürün özellikle beyaz tenlere yakışacak harika bir renge sahip fakat yapı olarak bende biraz hayal kırıklığı yaşattı, benim beklentimden daha simli bir yapıya sahip.


Ürün hafif kuru bir yapıya sahip, bir çoğumuzun sevdiği o kremsi yumuşaklıkta değil tam olarak. Swatch ile her ne kadar yoğun ışıltılı bir görünüm verse de, fırçayla uygulamada aynı performansı göremedim ne yazık ki. Fırçayla uygulamada parmak ile olduğu gibi tam bir pigmentasyon ve yansıma elde edemedim, ürün tam olarak cilde transfer olmuyor. Elmacık kemiklerimde elde ettiğim şey oldukça hafif doğala yakın bir yansıma ve daha çok minik minik simler oldu. Özellikle ışık vurduğunda simler çok belirgin duruyor, gün sonunda ise ciltte daha çok minik simlerin kaldığı görünüyor.


Ürün indirimsiz 44 TL gibi bir fiyata sahip, indirim zamanları uygun fiyatlara düşmekte fakat bence piyasada daha uygun fiyatlı ve daha güzel performanslı aydınlatıcılar mevcut. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

3 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!