Batiste Kuru Şampuan

Mayıs 09, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Batiste kuru şampuan ile ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim. Çabuk yağlanan bir saç tipine sahip değilim, saçlarımın yağ dengesini bozmamak için 2 günden önce saçlarımı yıkamayı tercih etmiyorum fakat bazen kuru şampuanlar gerçekten hayat kurtarıcı ürünler oluyorlar.

Batiste Dry Shampoo

Bir İngiliz markası olan Batiste de piyasadaki başarılı kuru şampuanlardan birini üretiyor. Saçlarımı yıkamaya fırsat bulamadıysam ya da o günü çıkaramayacağını düşünüyorsam hem temiz göstermek hem de hacim kazandırmak için Batiste'ten bir kaç fıs sıkıyorum ve saçlarım harika oluyor.

Ürünü iyice çalkalayıp 20-30 cm uzaklıktan saç diplerimize doğru bir kaç fıs sıkıyoruz. Sıktıktan sonra saç diplerinde beyaz pudra kalıntı bırakabiliyor fakat korkmayın kolay dağıtılıyor. Parmak uçlarımızla masaj yaparak ürünün kolay bir şekilde tüm saç dipleri tarafından emilmesini sağlıyoruz.

Kirli saça sıkıldığında tüm gün temiz ve hacimli gösterdiği gibi isterseniz sadece hacim vermesi veya yağlanmasını geciktirmek için temiz saça da uygulayabilirsiniz. Saç derisinde herhangi bir kuruluk veya alerji yapmıyor fakat yine de uyguladıktan sonra gün sonunda saçlarımı yıkayıp üründen arındırmayı tercih ediyorum ben. Sonuçta pudra içerdiği için saç köklerinin hava almasını engelleyip saç dökülmesini hızlandırabilir bu tip ürünler.

Koku hassasiyeti olanlar için Fresh olanını öneririm, saçların duştan yeni çıkmış gibi tertemiz kokmasını sağlıyor. Batiste Türkiye'ye ilk geldiği zamanlarda başladıklarında ilk denediğim Original olanı oldukça parfümlü gelmişti bana fakat Blush olanı da oldukça merak ediyorum. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

11 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!