Note Luminous Mouisturizing Fondöten 01 Beige

Nisan 30, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Note'un Luminous Mousturizing fondöteninden bahsedeceğim. Rengini çok sevsem de benim normalden hafif kuruya dönük cilt yapımla çok iyi anlaşan bir fondöten olmadı ne yazık ki. İstediğim gibi cildimi nemli tutup bütünleşmedi.

Note Luminous Mousturizing Foundation 01 Beige

Fondöten luminous moisturizing yani aydınlık ve nem verici olarak adlandırılmış ve adına da bakınca normal/kuru ciltlere hitap ettiği düşünülüyor fakat pek de öyle değil malesef. Ürün pudra bitişli bir yapıya sahip. Eğer kuruya dönük  bir cilde sahipseniz fondöten öncesi cildinizi çok iyi nemlendirmeniz gerekiyor yine de buna rağmen hafif bir cakey yani pudralı bir görünüm oluşabiliyor.  Bu fondöteni fırça ile değil de nemli bir sünger ile uygulamayı tavsiye ediyorum.

Note Luminous Mouisturizing Foundation 01 Beige

Aksine karma veya yağlı bir cilde sahip olanların bu föndetini seveceğinizi düşünüyorum. Yağlı ciltlerde bu fondöten daha doğal bir duruş gösterecektir. İçerisinde 15 SPF bulunmakta. Yapısı çok kalın bir fondöten değil buna rağmen kapatıcılığı ortanın bir tık üstü diyebilirim, uyguladıktan sonra çabuk sabitleniyor. Kalıcılığı ise oldukça iyi, tüm gün yüzde sabit bir şekilde kalabiliyor. 

Birçok markanın en azından ülkemize getirilen renk skalası çok geniş olmayabildiği için, en açık renk olarak satılan ürünlerin bir çoğu size pembe veya turuncu geliyorsa Note Luminous Moisturizing Fondöten'e mutlaka bir bakın derim. Ben 20 TL gibi oldukça uygun bir fiyata almıştım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

3 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!