Otacı Meyveli Şampuan- Kuru Saçlar İçin

Ocak 21, 2018

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda Otacı markasının kuru saçlar için olan Hindistan cevizi ve vanilya içeren meyveli şampuanından bahsedeceğim. Otacı'nın şampuanları piyasadaki bir çok markaya nispeten daha az zararlı içeriğe sahip ürünler, bu nedenle oldukça tercih edilen bir marka.

Otacı Vanilya ve Hindistan Cevizli Şampuan

Öncelikle şampuan şeffaf jel gibi bir yapıda ki benim son zamanlarda en çok dikkat ettiğim özelliklerden biri. Kremsi şampuanlar saçlarımı kuruttuktan sonra yapış yapış bir his oluşturuyor. Bu nedenle şeffaf yapılı olması benim için büyük bir artı.

Şampuan nemlendirmeyi vaat ettiği için biraz bekletilip durulanması önerilmiş, ben de tıpkı o şekilde uyguluyorum. Saçları durularken sanki şampuan değil de tıpkı saç kremi uygulanmış gibi yumuşaklık hissettiriyor anında. ilk kullanımda saçlarımı ağırlaştırmasından çok korkmuştum fakat asla ağırlaştırmıyor. Tam tersi çok güzel arındırıyor, güzel bir nem ve parlaklık kazandırıyor saçlara. Nemlendirici özellikli bir şampuana göre de hacmini kaybettirmiyor saçın.

Sanırım bu şampuanda sevmediğim tek şey kokusu oldu. Vanilya ve hindistan cevizi kokusunu normalde çok severim hatta ilk etapta şampuanı sırf kokusu için almıştım fakat hindistan cevizinden ziyade daha çok ekşimsi bir vanilya kokusu mevcut fakat performans olarak oldukça beğendiğim bir şampuan oldu.

Otacı'nın ürünleri bir çok yerde mevcut, şampuanları şu sıralar 20 TL civarında sanırım, indirimde daha da güzel fiyatlara almak münkün. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

5 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!