Makeup Revolution Skin Kiss Aydınlatıcı - Ice Kiss

Ocak 09, 2018

Merhabalar!

Bildiğiniz gibi bir süre önce Makeup Revolution markası Watsons'larda yerini aldı ve ben de bir kaç ürün edindim. Bugünkü blog yazımda da sizlerebu ürünlerde biri olan Skin Kiss aydınlatıcılardan Ice Kiss ile ilgili yorumlarımdan bahsecedeceğim. 

Makeup Revolution Skin Kiss Ice Kiss Highlighter

Kiss aydınlatıcıların hepsinin tonu çok hoş fakat Ice Kiss aydınlatıcı rengine gerçekten bayılarak aldığım bir ürün oldu. Hafif yeşlimsi tonu sizi asla korkutmasın, açık tenlere oldukça yakışacak bir aydınlatıcı. Tasarım olarak ise oldukça büyük bir ambalaja sahip, rose gold renklerin kullanılması çok hoş bir görünüm vermiş fakat içerisinde bir ayna bulunmuyor ne yazık ki. 

Makeup Revolution Skin Kiss Ice Kiss Highlighter Swatch

Ice Kiss yapı olarak yumuşak, pigmentasyonu başarılı bir aydınlatıcı. Oldukça ışıltılı iddialı bir görünüme sahip, çok güzel bir yansıma veriyor fakat bunun yanında biraz da simli bir yapısı var. Daha doğala yakın bir görünüm sevenlerdenseniz bu aydınlatıcı biraz fazla ışıltılı olabilir sizin için. Ben yine de günlük makyajımda aşırıya kaçmadan daha minimal düzeyse uygulama yaparak severek kullanıyorum.

Makeup Revolution'ın bu aydınlatıcısını ve diğer ürünlerini Watsons mağazalarında veya Watsons onlineda bulabilirsiniz. 40 TL gibi bir fiyata sahip, indirim zamanlarında ise 20 TL civarında alabilmek mümkün. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

3 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!