Essence Lash & Brow Jel Maskara

Aralık 15, 2017

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda bitirip tekrar aldığım ve severek kullandığım bir üründen, Essence markasına ait kaş ve kirpik için üretilmiş şeffaf jel maskaradan bahsedeceğim.

Essence Lash & Brow Gel Mascara

Standart kıl yapılı bir fırçaya sahip. Oldukça ıslak bitişli ve sabitlenmesi bir kaç dakikayı bulan bir yapıda bu nedenle kirpiklerde çok başarılı olacağını sanmıyorum fakat kaşlardaki performası gayet iyi. Uygulama yaparken fırçadaki fazla ürünü sıyırmak gerekiyor aksi takdirde daha ıslak bir görünüm sağlıyor ve sabitlenmesi daha da zorlaşabiliyor.

Gelelim performansına, kaşları çok sertleştirip kalıp gibi yapmıyor, doğal ve düzgün bir görünüm sağlıyor. Kalıcılığı azdan ortaya doğru bu yüzden gün içinde bir sefer de olsa yenileme ihtiyacı duyulabiliyor.

Essence Lash & Brow Gel Mascara

Bu tip şeffaf maskaraların şöyle bir dezavantajı var; kaşlarınızı doldurmasanız dahi uygulama yaparken fırçaya bulaşan fondöten ya da bir takım toz ürünlerden dolayı zamanla maskaranın renginde bulanıklaşma meydana gelmesi. Bu durum hem görünüm açısından hiç hoş durmuyor hem de ürün kirlendikçe kaşlarda kalıntı bırakmaya başlıyor, bu da ürün tam bitmeden yenisini almayı gerektiriyor. Eğer kaşlarınızı dolduruyorsanız bu dezavantaj durum daha da çabuk meydana gelecektir.

Essence'in bu Lash & Brow jel maskarası 10 TL gibi bir fiyata satılıyor ve stoklarda çabuk tükenen ürünlerden biri, eskiden Essence ürünlerini Gratis'lerden almak mümkündü fakat stantları artık sadece Eveshop ve Rossmann mağazalarında ya da bazı parfümerilerde mevcut. Online olarak almak isteyenler için de Kozmela.com'u öneririm. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

7 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!