The Balm Put A Lid On It Far Bazı

Kasım 26, 2017

Merhabalar! 

Bügünkü blog yazımda the Balm'ın en sevdiğim ürünlerinden biri olan Put a Lid On It far bazından bahsedeceğim. Uzun zamandır kullandığım bir far bazı ve artık bitmek üzere olduğuna göre yazısını yazma zamanı çoktan geldi de geçiyor bile. 

The Balm Put A Lid On It Eyelid Primer

Put a Lid On It far bazı 11.8 ml hacminde küçük bir tüpte yer alıyor fakat oldukça bereketli bir ürün, mercimek tanesi kadar bir miktar tüm göz kapağına yetiyor da artıyor bile. Ürün krem-jel arası çok hafif ve ince bir yapıda, göz kapaklarına uygulandıktan sonra su gibi ıslak bir hal alıyor fakat çabuk emilip sabitleniyor, ayrıca göz kapaklarına hafif bir nem de sağlıyor.

The Balm Put A Lid On It Eyelid Primer

Put a Lid On It performans olarak da oldukça başarılı bir ürün, üzerine uygulanan farların pigmentasyonunu bir tık daha arttırıyor ve farların tüm gün kalıcılıklarını çok güzel sağlıyor. Ürün göz kapaklarının yağlanmasını oldukça engelliyor ve bu sayede göz kapağında herhangi bir çizgilenme sorunu olmuyor, tüm gün göz makyajı bozulmadan kalıyor bu sayede.

The Balm ürünlerini Gratis'lerde bulabilirsiniz, Put A Lid On It far bazının şuanki fiyatının 40 TL civarı olması lazım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

4 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!