Real Techniques Setting Brush

Kasım 19, 2017


Merbahalar!

Bügünkü blog yazımda Real Techniques Setting Brush hakkındaki yorumlarımdan bahsedeceğim. Setting Brush hemen herkeste olması gereken çok amaçlı bir fırça bence ve iyi ki diğer bazı Real Techniques fırçalarında olduğu gibi set olarak değil de tekli olarak ve uygun bir fiyata satılıyor dediğim bir ürün.



 Ben Setting Brush'ı genelde toz aydınlatıcı uygulamak için kullanıyorum, ilk zamanlarda bu yelpaze şeklindeki fan fırçalar ile aydınlatıcı uyguluyordum ama o fırçaları sanki tam göz çevreme ya da kaş altıma oturtamıyordum ve ürünü sanki tam kontrollü bir şekilde ve tam istediğim yoğunlukta uygulayamıyorum gibi geliyordu fakat Real Techniques Setting Brush göz çevresine, kaş altına, burun ucuna, dudak üstüne aydınlatıcı uygulamakta çok kolaylık sağlıyor, tam bir aydınlatıcı fırçası. Bunun dışında Setting Brush göz kapaklarını ya da göz altlarını pudra ile sabitlemek için de çok kullanışlı bir fırça.



Real Techniqes fırçalar hem dayanıklılık hem performans açısından çok kaliteli fırçalar gerçekten, bu fırçada da diğer Real Techniques fırçalarımda da yıkadıkça kıllarında herhangi bir dökülme veya yapısında bir değişim yaşamadım. Bence herkesin elinin altında bulunması gereken markalardan biri, dayanıklılık süreleri gerçekten uzun, daha önce denemediyseniz mutlaka bir bakın derim.

 Setting Brush'ı indirim zamanları 15-16 TL gibi fiyata alabilmek mümkün. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!