Pastel Profashion Stardust Highlighter Vega 320

Kasım 28, 2017

Merhabalar!

Bugün blogda Pastel'in yeni ürünü olan Stardust Highlighter ile ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim. Bu seride 3 adet farklı renk seçeneği bulunmakta; Vega 320, Nova 321 ve Spica 322. Bendeki en açık renk olan 320 numaralı Vega, belki ilerde seriye başka aydınlatıcılar da eklerler.

Pastel Profashion Stardust Highlighter

Pastelin bu aydınlatıcısı son zamanlarda elimin en çok gittiği aydınlatıcı oldu, ilk başlarda her ne kadar ismiyle uyumlu olan yıldızlı tasarımını bozmaya kıyamasam da bir süre sonra dayanamayıp kullanmaya başladım, ambalaj olarak da şık ve dayanıklı bir tasarıma sahip, içerisinde aynası da bulunmakta.

Pastel Profashion Stardust Highlighter

Stardust 320 Vega daha çok açık tenlilere uygun beyaz alt tonlu bir aydınlatıcı. Yapısı kadife gibi yumuşacık, pigmentasyonu yerinde. Aydınlatıcının içerisinde minik minik ışıltılar bulunuyor fakat asla aşırı simli bir yapısı yok, daha çok sedefli bir yapıya sahip. Uygulandığında cilt ile çok güzel bütünleşip doğal ışıltılı bir görünüm sağlıyor, asla parça parça durmuyor, günlük makyaja çok uygun.

Pastel Profashion Stardust Highlighter 320 Swatch

Aşırı simli aydınlatıcılardan hoşlanmayanlar için Pastel Stardust güzel ve uygun fiyatlı bir alternatif, 20 TL gibi bir fiyata sahip, indirim zamanları 10 TL gibi daha da uygun fiyatlara almak mümkün. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^


Benzer Yazılar

8 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!