Organix (OGX) Şampuan -Yavaş Uzayan Saçlar İçin Moisture + Vitamin

Ekim 18, 2017

Merhabalar!

Bugünkü blog yazım Organix markasının yavaş uzayan saçlar için üretilmiş bir şampuanı hakkında olacak, bu şampuan B5 vitamini içeriyor ve nemlendirici etkili. Daha önce saçların uzamasını destekleyici başka bir ürün daha incelemiştim, Dax Supergro saç bakım yağını ile ilgili blog yazımı okumak için TIK



Organix Şampuan kırmızı ve 385 ml lik bir şişede bulunuyor, şişesinin kırmızı rengine rağmen şampuan renksiz ve tamamen şeffaf bir yapıda ki şeffaf yapıdaki şampuanları daha çok seviyorum. Şeffaf şampuanlar saça verdiği etki açısından diğer kremsi şampuanlara göre daha iyi bir performans sergiliyor bana göre. Kremsi şampuanlarda saçlarımı kuruttuktan sonra ellerimi saçıma sürdüğüm zaman yapış yapış bir his geliyor hafiften ve sanki saçlarım şampuandan tam arınmamış, çok iyi durulayamamışım gibi oluyor bu yüzden genelde şeffaf yapıdaki şampuanları tercih ediyorum.



Organix şampaunın ilk şampuanlamada aşırı köpüren bir yapısı yok fakat yeterli miktarda köpürüyor, ikinci şampuanlamada kısmen daha iyi köpüyor ve hafif hafif mis gibi vişne kokusu geliyor bu esnada. Saçları yıkayıp duruladıktan sonra sanki nemlendirme etkili bir şampuanla değil de beyaz sabunla yıkamış gibi gıcır gıcır hissettiriyor hafiften fakat banyodan çıkıp saçları kuruttuktan sonra gerçekten arınmış ve nemlenmiş saçlara sahip oluyorsunuz, bu konuda etkisini gerçekten sevdiğim bir şampuan oldu, nemlendirme etkisini yetersiz bulanlar için ekstra olarak bu şampuanın saç kremini de kullanmak daha faydalı olacaktır.


Organix şampaunın saçları uzatma etkisini çok bariz bir şekilde göremedim, etkisi çok olmadı saçlarıma, saçları gerçekten yavaş uzayanları bu konuda pek tatmin etmeyebilir fakat içerik açısından piyasadaki bir çok markaya göre biraz daha temiz olması ve saçları ağırlaştırmadan nemlendirerek çok güzel arındırması, temizlemesi açısından favorilerim arasına girmesini sağladı.


Organix şampuanlar fiyat olarak çok uygun değil ne yazık ki, 52 TL gibi bir fiyata satılıyor fakat indirim zamanı 30 TL gibi nispeten daha uygun bir fiyata bulmak mümkün. Bu şampaunları Gratis, Watsons, Migros, Kozmela veya eczaneler gibi bir çok yerde bulabilmek mümkün. Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!