Pretty by Flormar Likit Mat Rujlar, Volumising Maskara ve Lip Balm

Eylül 04, 2017


Merhabalar!

Bugün blogda Pretty by Flormar'dan aldığım bir kaç ürün hakkında yorumlarımdan bahsedeceğim. Bir süre önce Eve Shop'tan online olarak edindiğim ürünler bunlar.


Öncelikle rujlardan bahsetmek istiyorum. Bendeki renkler 02 Rosy Nude, 03 Red Papaya, 08 Red Vermillion ve 09 Fierce Cherry. Likit mat rujlar olarak geçiyorlar, yapıları yumuşacık ve kremsiler, buram buram ahududu kokuyorlar ve sürümleri aşırı kolay fakat rujlar bende biraz hayal kırıklığı yaşattı. Rujlar dudağa uygulandıktan sonra hiç bir şekilde sabitlenmiyorlar, ıslak görünümleri geçmiyor. Tamamen sabitlenmedikleri ve ıslak kaldıkları için haliyle kalıcıkları fazla değil ve sürdükten hemen sonra dudak içlerinde birikme ve zaman zaman dişlere bulaşma gibi sorunlar oluyor.


Elimdeki rujlardan en açık renk olan 09 Fierce Cherry dudakta pek homojen durmuyor ve dudağı tamamen örtmüyor, üst üste uygulama yapmak gerekiyor. Normal şartlar altında böyle bir renk almazdım fakat internette swatch resminde daha koyu bordomsu bir renk görünüyordu, aynı şekilde Pretty by Flormar'ın kendi sitesinde de bordo görünüyordu. Daha sonra Gratis'te markanın standında 09 Fierce Cherry'nin gerçekten de aynı bu şekilde şeker pembesi olduğunu gördüm. İnternet mağazası ne yazık ki beni yanılttı renk konusunda.


Maskara ise rujlar ile benzer bir tasarıma sahip dış görünüş olarak. Kıl bir fırçaya sahip ve kirpiklere hacim vermeyi vaat ediyor fakat maskara da biraz hayal kırıklığına uğrattı beni. Maskaranın kapağını ilk açtığımda bitmeye yaklaşmış maskaralara benzettim. Ürün fırçanın kıllarında bazı yerlerde topak topak duruyordu.

Volumising maskara uygulandığında ise kirpiklere ürün sanki yokmuş gibi belli belirsiz geliyor, kirpkilerdeki etkiyi arttırmak için üst üste uygulama yapıldığında ise zaman zaman kirpiklerde topaklanma meydana gelebiliyor ne yazık ki. Ben pek istediğim performansı alamadım bu üründen.


Sanırım aldığım bu ürünlerde kullanmayı en sevdiğim ürün vişneli lip balm oldu. Hafif bir pigment ve güzel ıslak görünümlü bir ışıltı veriyor dudaklara. Ben genelde yazın ya da ruj sürmeye üşendiğimde daha doğal ve taze bir görünüm sağlamak için dudaklarıma renkli lip balm uygulamayı seviyorum. Bu nedenle lip balm en işime yarayacak ürün oldu, dudaklara yeterli bir nemlendirme sağlıyor.

Ben Eve Shop'tan bu ürünleri aldığımda indirim görünüyordu. Likit mat rujlar 20 TL'den 9 TL gibi fiyata, maskara 20 TL'den 11 TL gibi bir fiyata düşmüştü, lip balm ise indirimsiz 5 TL gibi bir fiyattaydı. 

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın^^

Benzer Yazılar

3 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!