Wet n Wild Comfort Zone Far Paleti

Ağustos 22, 2017


Merhabalar!

Bugünkü yazımda Wet n Wild markasına ait Comfort Zone far paleti hakkındaki yorumlarımdan bahsedeceğim. Wet n Wild cruelty free olması ve bir çok ürününün fiyat performans açısından başarılı olması nedeniyle popüler bir marka ve Comfort Zone far paleti de bu markanın sanırım en sevilen far paleti.

Wet n Wild Comfort Zone Eyehshadow Palette

Comfort Zone far paleti uygun fiyatlı ürünler arasında en başarılısı diyebiliriz. Palette hem günlük makyaja hem de gece makyajına uyarlanabilir renkler olması gerçekten çok kullanışlı olmasını sağlıyor. 


Wet n Wild Comfort Zone Eyehshadow Palette Swatch

Comfort Zone far paletinde özellikle açık renkler ve sondaki en popüler yeşil-kızıl yansımalı harika renk en yumuşak yapıdaki farlar, sedefli metalik bir görünüme sahipler ve yumuşacıklar.

2. Crease rengi ve 1. definer rengi ise paletteki diğer farlara göre bir tık daha kuru bir yapıya sahip ve diğer renkler gibi sedefli bir yapıda değiller, daha çok içerisinde sim partikülleri bulunan mat renkler gibiler.

Wet n Wild Comfort Zone Eyehshadow Palette Swatch

 Paletteki tüm renkler yüksek pigmentasyona sahip ve çok kalıcılar fakat biraz tozutma ya da fırçayla uygulandığında biraz dökülme sorunu yaşanıyor, buna rağmen fiyat-performans açısından harika bir palet diyebilirim, renklerin pigmentasyonunun ve kalıcılığının başarısı ve renklerin güzelliğinin yanında tozutma çok da büyük bir sorun olmuyor.

Wet n Wild Comfort Zone Far Paleti Mac

Comfort Zone paletindeki her bir renk Mac'teki bazı popüler farların muadilleri. Paletteki son rengin bir benzeri Mac Club dışında Too Faced'in Label Whore farına da muadil ki sanıyorum benim gibi çoğu kişinin de paleti almasındaki sebep bu renk, harika bir pigmentasyona sahip ve  barındırdığı yeşil kırmızı ışıltılar sayesinde göz kapağında harika bir geçiş sağlıyor, tek başına bile sanki uğraşılmış gibi bir göz makyajı ortaya çıkarıyor.

Wet n Wild Comfort Zone Eyeshadow Palette Swatch

Wet n Wild Comfort Zone far paleti Gratis'lerde 26 TL gibi bir fiyata satılıyor, indirimlerde daha da uygun fiyata bulmak mümkün. Daha önce denememiş olanların kesinlikle kaçırmaması gereken bir palet bence. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

14 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!