Maybelline the Colossal Big Shot Maskara

Ağustos 03, 2017

Merhabalar!

Bugünkü blog yazımda sonunda kısa bir süre önce ülkemize gelen Maybelline the Colossal Big Shot Volum' Express maskarasıyla ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim. Lash Sensational, Push up Angel, Lash Sensatioanal Intense Black derken en son da Big Shot ile uzun bir süredir Maybelline'in maskaralarından başkasını kullanmaz olduğumu farkettim.


Big Shot maskara öncelikle aynı the Falsies Volume Express maskarada olduğu gibi kıl yapıda bir fırçaya sahip. Performans olarak kirpikleri çok güzel uzatıp hacim veriyor, ben maskarayı uygulamadan önce kirpik kıvırıcı kullanmayı ihmal etmiyorum çünkü plastik yapıdaki fırçalar gibi kirpikleri çok iyi kaldırmıyor ve 2. katı uyguladıktan sonra kirpiklerim resmen kaşlarıma değecek duruma geliyor. 


Maskaranın rengi simsiyah ve gün içine akma dökülme sorunu yaşatmıyor, maskaranın sanırım en çok hoşuma giden özelliği gün sonunda makyaj temizleyici misel sularla dahi çok kolay temizlenebilir olması oldu ve bu sayede fazla ovalama gerektirmediği için kirpikler fazla zarar görmemiş oluyor. 

Maybelline Big Shot maskaranın şuanki fiyatı 27 TL civarı olması lazım, indirimde çok daha uygun fiyatlara almak mümkün. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

5 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!