Bioderma Photoderm Max SPF 50 Güneş Kremi

Ağustos 18, 2017

Merhabalar!

Bugün blogda Bioderma'nın yüz için üretilmiş 50 SPF (Güneş Koruma Faktörü) içeren güneş koruyucu kremiyle ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim. 

Özellikle yazın ciltteki sivilce izleri gibi bir takım lekelerin kalıcı hale gelmemesi ya da yeni lekelerin oluşmaması için cildi güneşin zararlı ışınlarından korumak çok önemli, bu yüzden dışarı çıkmadan önce mutlaka cilde uygun bir güneş kremi uygulamak gerekiyor.


Photoderm Max güneş kreminin bb krem gibi renkli versiyonu da bulunmakta fakat bendeki renksiz klasik krem yapıdaki versiyonu. Ürün tek başına cildi nemlendirmeye yetiyor ve yağlı bir his bırakmadan çok doğal bir ışıltı katıyor cilde, bu nedenle cildime ekstra bir nemlendirici uygulamaya ihtiyaç duymuyorum, makyaj altına tek başına yeterli bir baz oluyor benim için. 


 Ürününün normal, kuru ve hassas ciltlere uygun olduğu, içerisinde paraben ya da parfüm içermediği ve suya dayanıklı olduğu belirtilmiş. Photoderm Max benim cildimde herhangi bir sivilce veya alerji oluşumunu tetiklemedi, gönül rahatlığıyla kullandım.

Bioderma Photoderm Max SPF 50 güneş kremini eczanelerden veya bazı online sitelerden temin edebilirdiniz 55 TL civarı bir fiyata sahip ben Kozmela'dan almıştım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın^^

Benzer Yazılar

8 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!