Flormar Express Göz Makyajı Temizleyici

Temmuz 11, 2017

Merhabalar!

Bugünkü yazım Flormar'ın çift fazlı göz makyaj temizleyicisi hakkında olacak. Göz makyajlarını özellikle waterproof yani suya dayanıklı olanları en iyi çıkaran ürünler bu çeşit yağ içeren temizleyiciler.

Flormar Çİft Fazlı Ekspres Göz Makyajı Temizleyicisi

Ürün çevirmeli kapaklı bir şişede, bu da seyahat sırasında sızıntı yapma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Temizleyici sıradan çift fazlı yağ içeren bir yapıda. Kullanmadan önce mavi renkli iki fazın birbirine iyice karışması için çalkalamak gerekiyor. Ürün göz makyajını fazla ovalama gerektirmeden rahat bir şekilde çıkarıyor, waterproof maskaralarda fazla zorluk yaşatmıyor.

Flormar Eye Make-up Remover Express göz çevresinde aşırı yağlı vıcık vıcık his bırakmadığı için ve makyajı fazla zorlanmadan rahat bir şekilde çıkardığı için ilk başta hoşuma giden bir ürün olmuştu fakat göz makyajımı temizledikten hemen sonra göz çevremde hassasiyet, hafif bir sızlama hissettim, ertesi günkü kullanımda da aynı sorun olunca uzun bir süre kullanmayı bıraktım. Tekrar bir kaç gün denedim fakat yine aynı sorunu yaşadım ne yazık ki. Ürün gözlerimin içini yakmasa da ne yazık ki göz çevresinde felaket bir hassasiyet yaratıyor, benim göz çevrem bir türlü bu temizleyici ile anlaşamadı, fakat göz çevresinde hassasiyet problemi yaşamayanlar için kesinlikle makyaj temizleme açısından güzel bir performans sağlıyor diyebilirim.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

4 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!