W7 Glowcomotion Aydınlatıcı

Haziran 22, 2017

Merhabalar!

Bugünkü yazım bir süredir bayılarak kullandığım bir aydınlatıcı hakkında olacak, Eveshop'tan aldığım W7 markasına ait Glowcomotion aydınlatıcı.

W7 Glowcomotion Shimmer Highlighter Eyeshadow

Biliyorum ki çoğu kişinin favori aydınlatıcısı The Balm Mary-Lou Manizer ki benim de öyle, elimin en çok gittiği toz yapıdaki aydınlatıcı Mary-Lou Manizer fakat kısa bir süre önce Eveshop'tan online olarak W7 markasına ait bir kaç ürün edindim ve elime ulaşır ulaşmaz ilk denememde aralında sanırım en çok bayıldığım ürün Glowcomotion Highlighter oldu. 

W7 Glowcomotion Shimmer Highlighter Eyeshadow

Glowcomotion plastik fakat dayanıklı bir ambalaja sahip içerisinde kullanışlı bir de ayna bulunmakta. İçerisinde minik minik ışıltılar barındıran altın renkli kadife gibi yumuşacık bir yapıda ve  pigmentasyonu harika bir aydınlatıcı, kesinlikle tozutma yapmıyor. Açıķ
 tenliler için çok uygun bir renge sahip.

W7 Glowcomotion Shimmer Highlighter Eyeshadow

Glowcomotion yapı olarak, performans olarak, renk olarak The Balm Mary-Lou aydınlatıcıya çok benzettiğim ve ona alternatif olarak kullanılabilecek muadil bir ürün bence.

W7 Glowcomotion Aydınlatıcı Shimmer Highlighter Eyeshadow

Fiyat olarak Glowcomotion Mary-Lou'ya göre daha uygun. W7 Glowcomotion Eveshop'ta indirimsiz 25 TL gibi bir fiyata satılıyor, indirim zamanı 12 TL gibi bir fiyata almıştım. 

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın^^

Benzer Yazılar

11 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!