Dax Supergro Saç Güçlendirici ve Uzatıcı Bakım Yağı

Haziran 11, 2017

Merhabalar!

Bugünkü  blog yazım Dax Supergro saç bakım yağı hakkında olacak. Üç ay önce saçlarımı bir hışımla omuzlarıma değmeyecek şekilde kısacık kestirdim fakat çok geçmeden pişman oldum. Yaza kadar çabucak nasıl uzatırım diye düşünürken hakkında olumlu şeyler duyduğum Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağını deneme kararı aldım ve saçlarımın uzamasını desteklemesi konusunda sonuçtan memnun kaldım. 


Öncelikle ürün katı bir yağ formunda fakat ele alınca eriyip kremsileşiyor ve çok kolay uygulanıyor. İçeriğinde tatlı badem yağı, avakado özü, ayçiçek yağı, jojoba yağı, susam yağı, buğday tohumu özü, aspir çiçeği özü, pamuk tohumu, bitkisel yağlar ve mineraller mevcut. Ben ürünü parmak uçlarımla alıp tamamen yağlı bir görünüme ulaşana dek masaj yaparak tüm saç diplerime uyguluyorum. Daha sonra tekrar tüm yağın iyice saç diplerime yayıldığından emin olmak için bir tarak ile tüm saçımı tarıyorum. Uygulama sonrası ellerimi kalıp sabun ile degil sıvı sabun veya şampuan ile yıkıyorum aksi taktirde sabunun dışı yağ ile kaplanıyor ve eskisi kadar köpürmemeye başlıyor.


Ürünün üzerinde yıkama işleminden yarım saat veya bir saat önce uygulanması gerektiği belirtilmiş fakat ben saçımda 1 saatten fazla tutmaya çalışıyorum ya da tüm gün evde olacaksam bakım yağını sabah uygulayıp akşam yıkıyorum. Yıkama işlemi ise biraz yorucu, saçı en az 4 defa şampuanlanmak gerekiyor. Ben ilk şampuanı saçımı ıslatmadan uyguluyorum bu şekilde arındırmayı bir tık hızlandırıyor gibi geliyor. Her şampuanlamada saç diplerime uzun uzun masaj yapıp ardından dipten uca tarayarak yağı iyice arındırmaya çalışıyorum. Saçlarımda herhangi bir ağırlaşma veya yağlanmayı hızlandırıcı bir etki göstermedi.


Ürünü ilk kullanmaya başladığım zaman hırs yapmıştım ve bakım yağını bir ay boyunca haftada en az 3 defa uyguladım ve hiç beklemediğim halde harika sonuç verdi, saçlarım tam bir ayda nerdeyse 2 cm'e yakın uzadı, şu sıralar haftada anca bir veya iki defa uygulama şansım oluyor fakat yine de sonuçlarından gayet memnunum. Ürünü 3 aydır düzenli bir şekilde kullanmama rağmen hala daha kutunun yarıya yakın bir kısmını duruyor, gayet bereketli.

Ürünü Gratis'ten imdirimde 35 TL gibi bir fiyata almıştım normal fiyatının 45 TL civarı olması lazım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!