Flormar Color Stretch Eyeshadow - 02 Avantgard Grey Krem Far

Mayıs 02, 2017

Merhabalar!

Bugün Flormar'ın krem farı Color Stretch Eyeshadow 02 Avantgard Grey ile ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim. Krem farlar toz farlara göre hem daha yoğun pigment sağlıyor hem de far bazı olmadan da gayet kalıcılar.



Öncelikle krem far başka markalardaki krem farlarda olduğu gibi cam bir kavanozda bulunuyor, çok şık görünen altın renkli bir kapağı mevcut. Rengi gerçekten muhteşem, özel günlerde, gece makyajında kullanmaya uygun ışıltılı bir koyu gri. Hem tek başına hem de siyah smoky eye makyaj üstüne ışıltı katmak için gayet kullanışlı.


 
Renginin muhteşemliğine rağmen kullanım açısından biraz zor, krem bir far olmasına rağmen biraz sert ve kuru bir yapısı var ve çok çabuk sabitleniyor, bu nedenle göz kapağına pratik ve homojen bir şekilde uygulanamıyor, biraz uğraştırıyor bu konuda. Ben parmağımla ürünü ısıtarak alıp azar azar uygulayarak göz kapağımdaki rengini koyulaştırıyorum çünkü fazla ürün geldiğinde aksi taktirde dağıtması zor oluyor. 

Ben bu ürünü indirim zamanı 8 TL gibi bir fiyata almıştım, indirimsiz 18 TL civarı olması lazım.Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

3 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!