Wet n Wild Megalast Rujlarım

Nisan 05, 2017

Merhabalar!

Bugün sizlere elimdeki Wet n Wild'ın Megalast serisinin mat rujlardan bahsedeceğim. Bu rujlar herkes tarafından çok beğeniliyor olmalarına rağmen ben bu rujları deneyimlemekte epey bir geç kaldım. Hatta arkadaşımda Cherry Bomb vardı ve çok severek kullanıyordu, ben nasıl bu rujlara geç ilgi duydum bilmiyorum. İlk Sand Storm ve Spiked with Rum adlı rujları denedim ve performansları çok hoşuma gitti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü indiriminde de hoşuma giden diğer renkleri de alıp kendime favori bir Wet n Wild ruj serisi oluşturdum sonunda.

Bare it All, Sand Storm, In the Flesh, Spiked With Rum, Mocha-licious, Spotlight Red, Red Velvet

  Elimde Wet n Wild Megalast mat rujlara ait 7 farklı renk bulunmakta: Bare It All, Sand Storm, In the Flesh, Spiked With Rum, Mocha-licious, Stoplight Red, Red Velvet. Yorumlarıma gelirsek öncelikle fiyat performans açısından gerçekten çok başarılılar, uygulamaları çok kolay, tek katta mükemmel, mat ve tamamen opak, homojen bir görünüm sağlıyorlar. Saatlerce bozulmadan kalıyorlar, rahatça bir şeyler içebiliyorum dudağımda bu rujlardan birisi varken,  dudak içlerinde pütür pütür birikme çok minimal bir düzeyde oldu. Yemek yedikten sonra da hafiften ortadan silinmeye başlıyorlar fakat pütür pütür olma çizgilere dolma vs pek olmadığı için rahatça tazelenebiliyorlar.

Bare it All, Sand Storm, In the Flesh, Spiked With Rum, Mocha-licious, Spotlight Red, Red Velvet

Elimdeki tüm renkleri çok seviyorum fakat aralarındaki en favori rujlarım Mocha-licious ve Red Velvet kesinlikle. Mocha-licious içinde pembelik belki de morumsuluk barındıran çok hoş bir kahve tonu, Red Velvet ise tam bir kırmızı.  Genelde kırmızı rujlara bayılmama rağmen içinde fuşyalık barındıran kırmızıları pek sevemiyorum, ne yazık ki Stoplight Red de onlardan biri. Ben daha düz kırmızıları, içinde kiremit veya turuncu tonlar barındıran kırmızıları ya da koyu kırmızıları tercih ediyorum. Bare It All, Sand Storm, In the Flesh ve Spiked With Rum da severek kullandığım birbirinden güzel rujlar ve günlük kullanıma da çok uygun renklere sahipler.



Wet n Wild Megalast mat rujların ben de dahil kimsenin sevmediği kötü bir yanı var o da kapak yapıları. Görünüm olarak çok hoş dursalar da rujlar tamamen içeri girmediği için kapaklarını açıp kapatırken rujun zarar görmesine ve kapakların şeffaf oldukları için kirli bir görünüme ulaşmasını sağlıyor, bu da kullanım açısından zorluk yaratıyor ne yazık ki. Wet n Wild'ın bu Megalast mat rujlarını Gratis'lerde bulabilirsiniz, indirimsiz fiyatlarının 13 TL civarı olması lazım, indirime de çok sık giriyorlar ve daha da uygun fiyatlara almak mümkün oluyor.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, yorumlarınızı bekliyorum,  blogumu takip ederseniz sevinirim. Hoşçakalın <3

Benzer Yazılar

15 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!