Rival de Loop Young Profi Far Paleti - 02 all time favourite

Nisan 08, 2017

Merhabalar!

Rival de Loop Young'ın bu Profi 9'lu far paletlerini sürekli instagramda görüyordum ve çok hoşuma gidiyordu görünümü, Rossmann'a uğradığımda fiyatının 9 TL olduğunu görünce hiç düşünmeden hemen kapıverdim bir tane, şansıma o gün farkında olmadan Rival de Loop çarşamba indirimine denk gelmiştim. Benim elimdeki palet Rival de Loop Young'ın 02 all time favourite isimli Profi paleti. İçerisinde 9 farklı renk bulunmakta, tüm renkler ışıltılı ve muhteşem görünüyorlar.



Pelette bulunan 2. sıradaki beyaz ve 4. sıradaki yeşil renkteki farlar diğer farlara göre daha sert yapılılar ve pigmentasyon açısından da biraz daha zayıf kalıyorlar özellikle 4. sıradaki yeşil bu paletteki pigmentasyonu en zayıf far diyebilirim ve paletteki diğer tüm renklere kıyasla mata yakın. Paletteki geri kalan tüm renkler yoğun sedefli ve pigmentli ayrıca da çok yumuşak yapılılar. Palette 4. sıradaki yeşil ve mor far çok kullanırım gibi gelmiyor fakat diğer renklere bayıldım, özellikle griler ve 7. sıradaki haki yeşili ve hemen onun yanındaki bakır kahverengi muhteşem görünüyor. Paletteki beyaz renk ise uygulandığında enteresan bir şekilde pembe mor ışıltılı bir renk halini alıyor.



Palette memnun kalmadığım şey ne yazık ki fırça ile uygulandıklarında felaket derecede tozutmaları oldu. Fırça ile uygulama yaparken göz altlarına dökülme, palette toz haline birikme meydana gelmesi çok fazla oluyor özellikle yoğun pigmentli renklerde. Parmak ile uygulandığında hem tozutma minimuma iniyor hem de tüm farlardan daha yoğun pigmentasyon elde ediliyor fakat ben parmak ile uygulama yapmayı çok tercih etmediğim için  paletteki tüm farları ıslak bir far fırçasıyla uygulamayı tercih ediyorum bu şekilde hem daha yoğun renk elde ediyorum göz kapaklarımda hem de tozutma sorunu da bu şekilde ortadan kalkmış oluyor.



Yine de farların tozutma sorununa rağmen fiyat performans açısından bence gayet güzel bir palet, hem günlük makyaja hem de gece makyajına uygun renkler barındırması açısından çok kullanışlı. Ben Rival de Loop'un bu Profi far paletini Rossmann'dan indirimli olarak 9 TL gibi bir fiyata almıştım ve bu fiyata bence harika iş çıkaran bir palet oldu benim için.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

20 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!