Max Factor Tekli Far - Wild Shadow Pots 55 Feral Brown

Nisan 26, 2017

Merhabalar!

Bugün bahsedeceğim ürün Max Factor'ün tekli farlarından 55 Feral Brown. Genelde palet almaya çalışıyorum fiyat olarak daha uygun oluyor ve bir çok renk barındırdığı için de daha kullanışlı oluyor ama bazen palette en çok kullandığım renk tonları hep benzer tonlar olduğu için bitince tekrar aynı paleti almak mantıklı olmadığı için biten rengin yerine tekli far da alıyorum çoğu zaman.

Max Factor Bakır Kahve Tekli Far

 Max Factor'ün bu tekli farı Feral Brown, rengine bayılarak aldığım bakır bir kahverengi. Far, içinde simler barındırıyor ve renk olarak muhteşem. Farın sert taşlaşmış bir yapısı var bu sayede tozutmuyor fakat bu yapısı nedeniyle kuru fırçayla da ıslak fırçayla çok iyi pigment vermiyor malesef, ancak parmakla uygulandığında rengini veriyor.  Far bazı ile birlikte uygulandığında  kalıcılığını koruyor. Özellikle gece makyajlarına çok yakıştırdığım bir renk ve açık renkli rujlara da koyu renk rujlara da çok uyum sağladığını düşünüyorum. 

Max Factor Bakır Kahve Tekli Far

Fakat Max Factor'ün bu tekli farlarının fazla bir renk seçeneği mevcut değil ve fiyat olarak çok da uygun değiller tam hatırlamıyorum fakat 25 TL civarı bir fiyata sahip olmaları lazım, tekli bir fara göre ve performansa göre fazla pahalı bence.

 Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

9 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!