Ostwint Soyulabilir Siyah Maske

Mart 09, 2017

Merhabalar!

Bu aralar soyulan siyah maskeler çok popüler oldu. İnternette o kadar sık rastlar oldum ki bir ara, eczanede bu tip bir maskeye rastlayınca merakımdan bir tane alıp deneme kararı aldım. Ürünün markası Ostwint ve 20 TL gibi bir fiyata satılıyor. Ürünün vaatleri gözenekleri kısmen temizlemek ve ölü derileri arındırmak. Açıkcası performans açısından benim için tamamen hayal kırıklığı olan bir ürün oldu bu, piyasadaki diğer ürünler işe yarıyor mu bilmiyorum ama bu ürün gözenek temizlemede kesinlikle başarılı değil.

Peel Off Black Mask

Öncelikle bu tip maske ve peeling gibi ürünleri, en iyi sonucu alabilmek için temiz cilde uygulamak gerekiyor. Ben de bu maskeyi her peeling ya da maske gibi banyodan sonra uygulayarak gözlemledim. İlk başta siyah renkli bir ürün olduğu için koku açısından beni çok korkutmuştu, sanki pis kokuyormuş gibi bir algı uyandırıyor renginden dolayı fakat ürünü açar açamaz çok şaşırdım, kavun-karpuzlu sakızlar gibi kokuyor ve macun-uhu gibi bir kıvamda. Ben maskeyi sadece burnumun üstüne ve kenarlarına parmaklarımla uygulayarak kullandım, parmağımdaki ürün yıkayınca kolay bir şekilde çıktı. Ürünü 15-20 dk civarı tamamen kuruyana kadar ciltte bekletmek gerektiği belirtilmiş. 


Peel Off Black Mask

Maskeyi bir kaç defa denedim fakat gözlemlediğim tek şey sadece maskenin yüzümden yolduğu tüylerim ve kökleri oldu, gözenekleri temizlemede kesinlikle başarılı değil diyebilirim. Benim zaten cildimde maskenin ulaşamayacağı derinlikte siyah noktalar mevcut değil daha çok gözeneklerimde yüzeysel pütürcükler mevcut fakat ona rağmen maskeden hiç bir verim alamadım, klasik bir peeling bu maskeye göre daha iyi iş görüyor diyebilirim. Ölü derileri arındırıyor mu emin değilim fakat denemek için tüm yüzüme uygulamayı düşünmüyorum, çünkü çok tüy yolan bir ürünü tüm yüzden soymak epey bir zor olacaktır.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, yorumlarınızı bekliyorum. Hoşçakalın <3

Benzer Yazılar

19 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!