Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etki

Mart 05, 2017

Merhabalar!

Bugün Garnier'nin göz makyaj temizleyicisiden bahsedeceğim, aslında bu tip yağlı göz makyaj temizleyicilerini sevmezdim eskiden ama mecburen kullanırdım çünkü bazı göz makyajları özellikle de suya dayanıklı olanlar misel sular ile çok çok zor çıkıyor. Garnier'nin bu çift fazlı göz makyajı temizleyicisi aşırı yağlı bir his bırakmadığı için beğendiğim bir ürün oldu.


Ürün öncelikle görüldüğü üzere yağ içeriyor ve iki fazdan oluşuyor, kullanmadan önce iki fazın birbirine karışması için çalkalamak gerekiyor. Ürün göz makyajını ovalamadan çıkarmayı ve içinde bulunan arjinin ile de kirpikleri besleyerek 4 haftada daha yoğun kirpiklere ulaştırmayı vaat ediyor. Açıkçası ben kirpiklerimde bir gürleşme farketmedim pek fakat kirpiklerim bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra eskiye nazaran daha az dökülmeye başladı diyebilirim, makyajımı silerken pamuğa daha nadir kirpik düşüyor.

Ürünü iyice çalkalayıp pamuğa döküyorum ve bastırmadan bir kaç saniye gözlerimde tutuyorum ve ardından hafifçe süpürür şekilde temizliyorum. Dediğim gibi göz çevremde yağlı bir his bırakmıyor, gözlerimde herhangi bir hassasiyet de yaşamadım fakat her ne kadar far ve eyeliner mayajını kolayca temizlese de maskara ve kirpik diplerindeki eyeliner kalıntıları için ekstra bir çaba gerekebiliyor. Ürünün 15 TL civarı bir fiyatı var.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın <3

Benzer Yazılar

8 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!