Flormar Kırmızı Likit Mat Rujlar - Silk Matte & New Age

Mart 21, 2017

Merhabalar!

Flormar'ın Silk Matte Liquid Lipstick serisinin likit mat rujlarından 02 Fall Rose ve 05 Autum Timber adlı iki rujunu bir süre önce almıştım ve severek kullanıyorum. ( Diğer Silk Matte likit rujlarım ile ilgili yazıyı okumak için TIK) Gerçekten o rujları o kadar beğendim ki elimde Golden Rose'un Longstay serisinin kırmızı likit mat ruju bulunmasına rağmen bir de Flormar'ın bu Silk Matte serisine ait kırmızı bir rujum olsun diyerek hemen bir adet edindim hatta hızımı alamayıp yine Flormar'ın New Age Matte Liquid Lipstick serisinin kırmızı rujunu da kapıverdim.

Silk Matte 07 Claret Red & New Age 04 Carnatlon Red

Silk Matte Liquid Lipstick 07 Claret Red ruj ile New Age Matte Liquid Lipstick 04 Carnatlon Red ruj, ikisi de kırmızı olmasına rağmen ton olarak farklılar. Aralarından hangisini beğendimi söyleyecek olursam 04 Carnatlon Red derim kesinlikle çünkü ton olarak tam benim aradığım kiremitsimsi tonda bir kırmızı, 07 Claret Red daha fuşyamsı kalıyor onun yanında. Bu iki ruj tonları dışında yapı olarak birbirlerine gerçekten çok benziyorlar. Çok ince yapılılar, sürümleri çok kolay, sürer sürmez sabitlenmedikleri için kolay dağılıyorlar ve homojen bir görünüm sağlıyolar, bir süre sonra sabitleniyorlar ve dudakları asla kurutmuyorlar, kadife gibi duruyorlar ve kalıcılıkları da gayet iyi.

Silk Matte 07 Claret Red & New Age 04 Carnatlon Red Swatch

İki ruju da kullanırken daha düzgün ve simetrik bir görünüm sağlayabilmek için bir dudak kalemiyle çerçeveliyorum, tek başına kırmızı ruj uygulamak zor oluyor haliyle. Bunun için yine Flormar'ın Waterproof Lipliner 233 numaralı dudak kalemini kullanıyorum. Flormar'ın dudak kalemleri de en çok kullandığım dudak kalemleri arasında. Fiyat-performans açısından çok başarılılar, kalıcıkları gerçekten çok iyi.

New Age likit mat rujlar 20 TL, Silk Matte likit mat rujlar ise 25 TL gibi bir fiyata satılıyor, dudak kalemleri ise 8 TL. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın <3

Benzer Yazılar

13 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!