Bee Beauty El Bakım Kremi

Mart 15, 2017

Merhabalar!

 Aşırı kuru ve çatlayan ellerim yok fakat yine de kuruluk yaşadığım için nemlendirme ihtiyacı duyuyorum. Tabi sadece nemlendirme amaçlı değil hoş kokuları için de arada aklıma geldikçe meyve ya da çiçek kokulu parfümleri ellerime uygulamayı seviyorum. Gratis alışverişimde kremlerin ambalajındaki pop art resimler dikkatimi çekti ve biri leylak biri hanımeli kokulu olmak üzere iki adet krem aldım, ikisi arasında kokusu en çok hoşuma giden hanımeli kokulu olan oldu.

Bee Beauty Body Care El Kremi

Gözlemlediğim kadarıyla krem cilt tarafından tamamen emilmiyor, cilt üzerinde tabaka halinde hafif yağlı bir his bırakıyor, bu yüzden sadece ellerimin üst kısmına uyguladım hep. O kalan yağlı hisden dolayı sanırım cildi yumuşamış hissettiriyor fakat üstünden  uzun bir süre de geçse ellerimi yıkarken dahi o yağ tabakasını hissedebiliyorum, elleri yıkadıktan sonra yağ tabakası arınıyor ve ciltteki yumuşaklık hissi büyük ölçüde kayboluyor, tekrar nemlendirme ihtiyacı hissediliyor bu yüzden nemlendirmesini çok yeterli bulmadım. İçeriğinde paraben yok fakat likit parafin bulunmakta.

Bee Beauty Body Care El Kremi

 Bee Beauty Gratis'e ait bir marka ve ben bu kremleri indirim zamanı tanesi 3 TL gibi bir fiyata almıştım, indirimsiz normal fiyatının 7 TL civarı olması lazım. Bee Beauty'nin diğer ürünleri hakkında bir bilgim yok şuan fakat kremlerini bittikten sonra tekrar satın alıp kullanmayı düşünmüyorum.


Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

22 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!