NYX Pore Filler (Gözenek Küçültücü Makyaj Bazı)

Şubat 19, 2017

Merhabalar!

Bugün sizlere Nyx'in Pore Filler makyaj bazından bahsedeceğim, açık söylemek gerekirse bu ürün benim denediğim ilk gözeneklere anında etki eden makyaj bazı oldu. Bu tip ürünler o kadar methediliyor o kadar methediliyor ki NYX de bu kadar popüler olmuşken NYX'in bazını deneyeyim dedim. Ürün 20 ML lik bir tüpte yer alıyor ve fiyatı 36 TL civarı.


Öncelikle hafif ve silikonlu bir yapısı var, yağ içermiyor. Tüpten çıktığında çok değişik bir kıvamda olduğunu görüyoruz ne katı ne kremsi, tarif edemediğim değişik pütür pütür bir kıvamı var, ten rengi gibi görünse de uygulandığında şeffaflaşıyor ve cilt ile bütünleşiyor, çok kolay dağılıyor. Gözenekleri küçültüp daha pürüzsüz bir görünüm kazandırmayı vaat ediyor ki bu konuda gayet başarılı. Gözeneklerin görünümü tamamen geçirmese de oldukça azaltıyor ve daha az göze batan gözenekler elde ediliyor, üstüne kolaylıkla fondöten uygulanabiliyor.

NYX Gözenek Küçültücü Makyaj Bazı

 Ben bu tip gözenek küçültücü ürünleri özel günler dışında günlük kullanımda çok da gerekli bir ürün olarak görmüyorum,  fakat özel günlerde
makyajıma dahil edeceğim bir ürün olabilir kesinlikle.


Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^


Benzer Yazılar

5 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!