Maybelline Jel Eyeliner - 01 Black (Eyestudio Lasting Drama)

Şubat 20, 2017

Merhabalar!

Uzun zamandır eyeliner kullanmıyordum, son zamanlarda da özlediğimi fark ettim. Likit eyelinerlar ya da diplinerlar ile ıslak bitişli oldukları için bir türlü barışamadım. İşte bu yüzden hazır beğenenleri de bir hayli fazlayken Maybelline'in jel eyelinerını denemeye karar verdim. 

Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama


Ürün minnacık cam bir kavanozda bulunuyor ve görünümü gerçekten çok şık. Paketinin içinden bir tane de çift taraflı aplikatör çıkıyor. Aplikatörün fırçalı tarafını kullanıyorum, diğer süngerli tarafına gerek duymuyorum.  Elimde kendi fırçasıyla benzer yapıda olan Missha markasına ait bir fırça, bir de Real Techniques markasına ait ince uçlu bir fırça mevcut. Real Techniques'in fırçasıyla yapısı nedeniyle ince bir kuyruk çizmek daha kolay oluyor. Fırçaların ucunu pamuğa döktüğüm bir miktar yağ bazlı göz makyajı temizleyicisi ile temizliyorum çünkü fırçada kurumuş eyeliner kalıntıları kaldığında düzgün bir eyeliner çizmek zor olabiliyor.

Maybelline Newyork Eyestudio Lasting Drama

Eyeliner performans açısından çok başarılı, simsiyah ve opak bir görünüm veriyor. Sürümü çok kolay ve gerçekten çok kalıcı, likit eyelinerlar gibi ıslak olmadığı için de sabitlenmesi daha çabuk oluyor. Sabitlendiği zaman far bazı uygulanmamış olsa dahi tüm gün gözlerimde akmadan bozulmadan sapasağlam bir şekilde kalıyor. Temizlerken çift fazlı göz makyaj temizleyicisi kullanıyorum çünkü biraz zor arınıyor.

Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama

Fiyatına göre gerçekten çok başarılı bir eyeliner fakat bu tip kavanoz ürünlerin kıvamı zamanla daha da katılaşabildiği için uzun vadede uygulamak zorlaşabiliyor. İndirim zamanı 15-16 TL gibi bir fiyata almıştım, indirimsiz fiyatı 25 TL civarı olması lazım. 

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

4 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!