Flormar Silk Matte Liquid Lipstick - 02 Fall Rose, 05 Autumn Timber

Şubat 01, 2017

Merhabalar!

Bugün yeni edindiğim ama hemen aşık olduğum yeni likit rujlarımdan Flormar Silk Matte Liquid Lipstick rujlarımdan bahsedeceğim. Likit mat rujlar aşırı popüler oldular ve bütün markalar sırayla kendi ruj serilerini çıkardı. Fakat kimi çok pahalı, kimi dudağı çok kurutuyor,  kimi dudak çizgilerine doluyor, kimi çok kremsi kurumuyor, sabitlenmiyor vs. Ama bu Flormar imzalı Silk Matte likit rujlar gerçekten bir harika! 20 TL gibi bir fiyatı var. Hem uygun fiyatlı hem yüksek performanslı. 

Flormar Silk Matte Liquid Lipstick 02 Fall Rose  05 Autumn Timber

İncelemesine gelirsek rujların çok hoş vanilyamsı bir kokusu var, yapısı köpük gibi yumuşacık ve sürümü çok kolay adeta dudakta kayıyor. Uygularken hemen dudakta donmuyor bu sayede dalga dalga bir görünüm katiyen olmuyor. Uyguladıktan 1-2 dakika sonra sabitleniyor. Dudakta ne bir kalıp gibi durma, ne bir çizgilere dolma, ne bir kurutma, ne bulaşma hiç bir sıkıntı yaşatmıyor. Sanki kremsi bir ruj sürmüş gibi cok hissettiriyor. Yağlı bir şeyler yedikten sonra hafif hafif siliniyor fakat bölük pörçük bir görünüm asla oluşmuyor.

Flormar Silk Matte Swatch

Bu seriye ait toplam 8 farklı renk bulunuyor. Golden Rose ve Sleek markalarına ait birer kırmızı tonda likit mat rujum olduğu için bu sefer tercihimi daha soğuk ve pembe alt tonlu rujlardan yana kullandım ama sanırım ilerde serinin diğer renkleri de koleksiyonuma katılacak gibi görünüyor. 🙈 Golden Rose ve Sleek mat rujlarım ile ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, eğer beğendiyseniz takip etmeyi unutmayin. Hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!