Flormar Blush-On Y96 Pink, Bronze (Pembe-Bronz Allık)

Şubat 25, 2017

Merhabalar!

Flormar'dan likit mat ruj alırken hadi bir de allık alayım derken ikili Blush-On allıklardan bir adet kaptım.(Flormar'ın likit mat rujları ile ilgili yazımı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz) Aslında bu seride tekli allıklar da mevcut, tekli allıklar ve ikili allıkların kutusu tamamen aynı görünümde ve aynı fiyattalar, tek farkları alttaki bölmesinde allık yerine fırça mevcut. İndirimsiz fiyatları 25 TL

Flormar Blush-on Pembe Bronz Allık


Benim elimde bulunan pembe ve bronz olmak üzere iki renk barındıran Y96 Pink, Bronze isimli allık. Üst kısımda yoğun pigmentasyona sahip hafif ışıltılı bir pembe renk, altta ise şetfali alt tonlu mat bir bronz bej bulunmakta.

Flormar Blush-on Pembe Bronz Allık

Yapıları yumuşak ve ince, kolay dağılıyorlar ve pigmentasyonları başarılı hatta pembe olan çok yoğun pigment verdiği için ürünü biraz kontrollü uygulamak gerekiyor aksi takdirde çizgi filmdeki Heidi'ye dönmek mümkün.🙈 Bu yüzden pembeden fazla hoşlanmadığımdan daha çok daha doğal bir görünüm sağlayan bronz olanı tek başına kullanıyorum ya da iki rengi birbirine karıştırarak kullanmayı tercih ediyorum, bu şekilde daha hoş bir görünüm sağlıyor bence.

Flormar Blush-on Pembe Bronz Allık

Özetle pigmentasyonları başarılı, kolay dağıtılıyorlar, kalıcılıkları orta gibi, özellikle kokularına bayıldım,ıslak mendil gibi kokuyorlar. Dışarıda tazelemek isteyenler icin çantaya at çık açısından içinde fırçası bulunan versiyonu daha kullanışlı olacaktır fakat ben çantamda genelde rujdan baska bir şey taşımadığım için çift allıklı versiyonu benim daha çok ilgimi çekti.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, eğer beğendiyseniz takip etmeyi unutmayın. Hoşçakalın^^

Benzer Yazılar

6 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!